'Donnas' utro mand: Jeg er ikke et monster

Dean McDermott, der er gift med Tori Spelling, er ked af folkets dom, som har dømt ham til at være et monster efter hans utroskab.
Det føles sårende at blive kaldt et monster, fordi man var sin kone utro, mener skuespilleren Dean McDermott, der er gift med Tori Spelling.
Det føles sårende at blive kaldt et monster, fordi man var sin kone utro, mener skuespilleren Dean McDermott, der er gift med Tori Spelling. Foto: Evan Agostini/AP

En gang utro, altid utro.

Sådan oplever skuespilleren Dean McDermott folkets dom, efter at han var sin kone, skuespillerinden Tori Spelling, utro.

- Det er meget svært at håndtere, når man står ved kassen i supermarkedet og bare kan kigge over på alle de kulørte blade, hvor der står: "Dean McDermott er et monster," siger den 47-årige skuespiller og uddyber:

- Jeg er ikke et monster. Jeg er bare et menneske, der begik en kæmpe fejl, lyder det fra McDermott.

Nu går han og Spelling til parterapi, og Dean McDermott får yderlige behandling for sin sexafhængighed. Alligevel føler han ikke, at han bliver anerkendt for at tage ansvar for sine handlinger.

- Jeg ved godt, at jeg har gjort noget forfærdeligt, men at kalde mig for et monster er virkelig sårende, siger skuespilleren og fortsætter:

- Jeg er jo hverken den første eller sidste, der er sin kone utro.

McDermott mødte sin "Donna" fra "Beverly Hills 90210"-serien i 2005, hvor de indledte en affære under filmindspilningerne til tv-filmen "Mind over Murder", selvom de begge var gift til anden side.

Parret blev gift i 2006 og har fire børn sammen.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.