Dommer fængsler 43-årig for knivstikkeri i København

Offeret var i overhængende livsfare, og den fængslede er sigtet for drabsforsøg. Han nægter sig skyldig.
En 43-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 13 dage. Han sigtes for drabsforsøg efter et knivstikkeri på Nørrebro Station lørdag aften. Arkivfoto.
En 43-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 13 dage. Han sigtes for drabsforsøg efter et knivstikkeri på Nørrebro Station lørdag aften. Arkivfoto. Foto: Colourbox/Free

En 35-årig mand var i overhængende livsfare, da han i forbindelse med et slagsmål i København i weekenden blev stukket to gange i brystet med en kniv.

Tirsdag anholdt politiet en 43-årig mand, som onsdag i et grundlovsforhør i Dommervagten i København er blevet varetægtsfængslet i 13 dage.

Knivstikkeriet fandt sted på Nørrebro Station sent lørdag aften, da to grupper, der ifølge politiet var påvirket af alkohol, kom op at slås. Slagsmålet endte med, at den 35-årige blev stukket ned med kniv.

Slagsmålet foregik inde på stationen i stueetagen, og politiet havde gode billeder fra videoovervågningen. Tirsdag blev den formodede gerningsmand så genkendt af en politipatrulje på Nørrebro og anholdt.

I grundlovsforhøret nægtede den mistænkte, der er sigtet for drabsforsøg, sig skyldig.

Da retsmødet foregik for lukkede døre, er det uvist, hvad han nærmere har forklaret om episoden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.