Dolly Parton til filmskønhed: Dine bryster er for små

Countrydronningen mener, at Reese Withersppons brystmål taler imod, at hun spiller Dolly i en ny film.
- Jeg HAR store bryster. Og hvorfor så ikke have det skægt med dem? Jeg har skabt en formue med dem, skal Dolly Parton have udtalt.
- Jeg HAR store bryster. Og hvorfor så ikke have det skægt med dem? Jeg har skabt en formue med dem, skal Dolly Parton have udtalt. SCANPIX arkiv

Den 68-årige countrydronning Dolly Parton holder utroligt meget af den langt yngre skuespillerinde Reese Witherspoon.

Dolly Parton har dog samtidig sagt åbent til veninden, at hun ikke mener, at størrelsen på hendes fortrin helt matcher sangerindens tilstrækkeligt til at kunne spille hende på film.
- Jeg siger altid: ”Hendes barm er ikke stor nok!” Jeg mener, at hun er for lille til at strutte med dem her! Det ville jeg ikke lægge på hende, siger sangerinden i et interview i TV-programmet 'Lorraine', kan Billed-Bladet berette.

Her har Reese Witherspoon dog været hurtigt til at skyde ind, at hun altid kan bruge fyld i kostumet, og det var et argument, som Dolly mener, hun er villig til at tænke over.

Lige nu er der også overvejelser om at lave en musical om Dolly Partons liv, og den ide er faldet i god jord hos sangerinden, fordi hun mener, der er nok at berette om.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.