Døde kendt komiker, fordi læge tog selfie?

Mens komikeren Joan Rivers var under narkose, tog lægen selfies af sig selv og komikeren, der gik i koma under narkosen og døde få dage senere. Spørgsmålet er nu, om hun døde pga. lægens uopmærksomhed.
Døde Joan Rivers fordi hendes læge havde travlt med at tage selfie, i stedet for at hjælpe hende?
Døde Joan Rivers fordi hendes læge havde travlt med at tage selfie, i stedet for at hjælpe hende? Foto: Fra Wikipedia.org

I følge lægen ville Joan Rivers have moret sig over de selfies, lægen tog af sig selv og den berømte komiker under en kikkertundersøgelse, skriver Berlingske.dk.

Det bliver dog aldrig opklaret, for hun vågnede nemlig aldrig op igen af koma. Det har nu skabt spekulationer om, hvor vidt den 81-årige komiker døde pga. lægen.

Joan Rivers led nemlig ikke af nogen sygdomme, der har kunnet forklare hendes død. Det har siden dødsfaldet ført til besøg af inspektører af klinikken, hvor hun blev undersøgt, og her konkluderes det, at stedet er "under skarp kritik".

Hendes privatlæge er nu under videre efterforskning, ligesom klinikkens cheflæge, der også er blevet fyret.

Forløbet har fået avisen New York Times til at konkluderer, at Joan Rivers simpelthen døde af "VIP-syndromet" hvilket betyder, at læger glemmer deres pligter, når de skal operere en kendis og derfor laver fejl.

Læs en længere version af historien her.

Kilde: B.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.