Død dreng genopstår på bryllupsfoto

Et brudepar mistede deres søn til leukæmi, før de nåede at blive gift. Men han genopstod senere på billederne fra brylluppet.
Død dreng er med på bryllupsbillederne hos amerikansk par.  
Død dreng er med på bryllupsbillederne hos amerikansk par.   FOTO: Scanpix

Om det er sødt eller urovækkende, er op til den enkelte, men for brudeparret fra Atlanta var der ingen vej udenom, da de for nylig blev gift. Den afdøde søn skulle være med. 

Bruden, den 35-årige amerikaner Anna Bozman Thompson, mistede i maj måned sin søn til leukæmi. Sønnen Lake Bozman blev kun otte år, skriver TV2.dk.

Anna Bozman Thompson have ikke blot mistet sin søn, hun stod samtidig og skulle giftes med sin kæreste igennem mange år. Et bryllup der blev holdt den 9. oktober.

På trods af smerten og tabet valgte parret at gennemføre brylluppet, og de tog samtidig den beslutning, at den afdøde dreng stadig skulle spille en rolle til brylluppet.

Foto med død dreng

Beslutningen blev, at han skulle være med på billederne fra brylluppet.

Parret kontaktede derfor bryllupsfotograferne Brandy Angel og Paul Woodward, der manipulerede et billede af Lake ind i selve bryllupsbilledet.

- Det er det vigtigste, jeg ejer. Jeg havde brug for dette billede mere end noget andet. Det her er min familie, siger Anna Bozman Thompson til New York Daily News om sin beslutning.

Fotografiet er siden blevet delt på de sociale medier og har medført tusindvis af kommentar.

So many emotions today as ️Lake has been gone for 6 months now. Somehow I have managed to continue going but there have...

Opslået af ~Prayers for Lake Bozman~ på 1. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.