Dobbelt majorvinder lyner før British Open

Den amerikanske golfspiller Jordan Spieth viser i øjeblikket fremragende form før denne uges British Open.
Rory McIlroy (på billedet) kan ikke forsvare sidste års sejr i British Open, og det gør den 21-årige amerikaner Jordan Spieth til favorit.
Rory McIlroy (på billedet) kan ikke forsvare sidste års sejr i British Open, og det gør den 21-årige amerikaner Jordan Spieth til favorit. Foto: Ted S. Warren/AP

Jordan Spieth har allerede vundet årets to første majorturneringer US Masters og US Open, og han er fuld af selvtillid inden denne uges major British Open.

Spieth vandt natten til søndag dansk tid PGA-turneringen John Deere Classic, men den 21-årige amerikaner måtte ud i omspil for at sikre sejren.

Sejren blev en realitet efter det andet omspilshul i skarp duel med amerikaneren Tom Gillis.

- Jeg kom hertil af en grund, og det mål opnåede vi. Dette giver selvtillid før næste weekend, siger Spieth.

Det vakte en del kritik af Spieth, at han varmede op til British Open, som begynder på torsdag, ved at deltage i weekendens PGA-turnering i Silvis i Illinois.

- I perioder spillede jeg svagt, men det er betryggende at vide, at det alligevel rækker til sejr. Jeg startede ikke så godt, men resultatet til slut blev helt ok, siger Spieth.

Han tog sin første sejr i PGA-sammenhæng i netop Silvis. Weekendens sejr var hans fjerde i denne sæson.

Spieth er blandt favoritterne til at vinde British Open, der bliver uden den forsvarende mester, nordireren Rory McIlroy. McIlroy har meldt afbud på grund af en skade.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.