Disse mænd efterlyses for at sprænge pengeautomater i luften

Midt- og Vestsjællands politi offentliggør fotos af tre gerningsmænd og bil i et forsøg på at få offentlighedens hjælp til identifikation.
Et overvågningskamera fangede de tre mænd, og nu frigiver politiet billederne i håb om, at det kan føre dem frem til mændene.
Et overvågningskamera fangede de tre mænd, og nu frigiver politiet billederne i håb om, at det kan føre dem frem til mændene. Midt- og Vestsjællands Politi

Tre gange inden for kort tid er røvere gået til angreb til pengeautomater på Roskilde-egnen. To af gangene lykkedes det gerningsmændene at slippe afsted med penge, da de havde held til at sprænge pengeautomater i luften med voldsomme skader på de omkringliggende bygninger til følge.

Nu efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse de mulige gerningsmænd. Samtidig offentliggør politiet overvågningsfotos af de tre mænd og en bil, som de benyttede. Billederne blev taget, da gerningsmændene forsøgte at foretage en sprængning af en pengeautomat i Himmelev ved Roskilde - se billederne nederst i artiklen.

Politiet mistænker gerningsmændene for at stå bag følgende sprængninger af pengeautomater eller forsøg herpå:

  • Lørdag d. 10. januar kl. 03.35: Alarm fra pengeautomat på Himmelev Sognevej 103, Himmelev, Roskilde, hvor tre gerningsmænd havde forsøgt at foretage sprængning af pengeautomaten, men opgav. Gerningsmændene havde ifølge overvågningsvideo været på stedet i ca. 1 time, inden boksalarmen gik i gang.
  • Torsdag d. 15. januar kl. 03.18: Sprængning af pengeautomat, Nørretoften 3 B, Osted, Lejre. Det lykkedes i dette tilfælde gerningsmændene at slippe af sted med et udbytte. Der skete omfattende materielle skader på de omkringliggende bygninger.
  • Fredag d. 13. februar kl. 03.05: Sprængning af pengeautomat, Møllemarken 8, Havdrup, hvor det også lykkedes gerningsmændene at slippe af sted med et udbytte. Der skete omfattende materielle skader på de omkringliggende bygninger.

Oplysninger om gerningsmændene og deres køretøj gives til Midt- og Vestsjællands politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Den ene af de tre gerningsmænd. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Gerningsmand 2. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Tredje gerningsmand. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Bilen, der blev brugt under forsøget på sat sprænge boksen. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.