Disse kvinder har flest sexpartnere

Har vores kropsfacon nogen betydning for antallet af mænd, vi har sex med? Sandsynligvis, mener forskerne.
Bredehoftede kvinder, som den smukke på fotoet her, har gang i sexlivet.
Bredehoftede kvinder, som den smukke på fotoet her, har gang i sexlivet. Foto: SCANPIX arkiv

Er du begavet med brede hofter? Hvis ja er der en god sandsynlighed for, at du har haft en del forskellige sexpartnere, ligesom du sikkert også er frisk på et engangsknald. Det viser en ny undersøgelse, som forskere fra University of Leeds netop har udført. Det skriver Dailymail.co.uk.

Derfor har kvinder i god form bedre sex: Se hvorfor på Femina.dk

Helt præcist så gælder det, at hvis dine hofter målt fra den ene side til den anden er 36 centimeter eller derover, så har du haft flere sexpartnere, end hvis dine hoftebrede er 31 centimer eller derunder. Det er altså ikke omkredsen, forskerne har målt på.

Se også:

I alt deltog 148 kvinder mellem 18 og 26 år i undersøgelsen, og kravet var, at de som minimum havde haft en seksuel partner i deres liv.

Ifølge forskerne viste det sig, at kvinderne med de bredere hofter både havde haft flest seksuelle partnere og generelt også havde haft flere såkaldte engangsknald.

Få mere ud af dit engangsknald: Træn dig op til at få lynorgasmer. Se hvordan på Femina.dk

Det handler om instinkter

Der blev i undersøgelsen ikke dykket grundigere ned i, hvad årsagen hertil var, men forskerne tilskriver det biologien og evolutionen og mener, at det hænger sammen med, at risikoen ved børnefødsler er mindst for kvinder med brede hofter. Det vil sige, at kvinder med brede hofter kan tage større chancer seksuelt, fordi der ikke er så stor fare for deres helbred, hvis de skulle blive gravide.

- Kvinders hoftebrede har en direkte indflydelse på deres egen risiko for en fatal skade i forbindelse med børnefødsler. Kvinders seksuelle aktiviteter synes derfor i hvert fald delvist at være influeret af deres hoftebrede, siger professoren Colin Hendrie, der er en af forskerne bag undersøgelsen, til Dailymail.co.uk.

Lisbeth Madsen, FEMINA, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.