Disse 10 ting kigger kvinder efter hos mænd

Kvinder kigger efter en masse kvaliteter hos en mand, men når det kommer til stykket er kvindernes ønsker faktisk til at have med at gøre. Og det handler ikke så meget om udseende.
Christian Kloster

Amerikanske Carly Spindel har haft sit eget datingbureau i seks år. Hun lever af at føre par sammen, og hun har gennem sit arbejde opnået en sublim fornemmelse af, hvad det er kvinder kigger efter hos en mand.

For i modsætning til mænd, der primært er tilbøjelige til at kigge efter udseendet, går vejen til en kvindes hjerte gennem ørene.

Carly Spindel har her opstillet en liste over 10 karaktertræk, som kvinder kigger efter hos en mand.

Sød og omsorgsfuld
Kvinder vil have omsorgsfulde mænd. De vil have en, der er deres bedste ven, mand og ligestillede. En der får dem til at føle sig godt tilpas.

Et godt hoved
Intelligens er sexet, og begavede mænd fænger en kvinde. Uanset om det handler om at have fingeren på pulsen, eller lære os noget vi ikke vidste noget om, uanset om det er om sport, film eller politik.  Mange kvinder kan godt lide mænd, de kan lære noget af.

Mænd vil have sex. Kvinder vil have kærlighed. Hvad gør man så? Læs mere på femina.dk

Humoristisk sans
Mænd der er sjove, har lettere ved at tiltrække kvinder, sådan er det bare. Mænd der kan få kvinder til at grine, synes kvinder stort set altid er fantastiske.

Selvsikkerhed
Kvinder kan godt lide selvsikre mænd. Udviser en mand selvsikkerhed, vil en kvinde automatisk blive tiltrukket af ham.

Karisma
Det er svært at beskrive, hvad karisma er. Men nogle mænd har det bare. De tiltrækker andre gennem deres charme og personlighed. Kvinder sætter stor pris på en mand, der har charme og karisma. En der ikke bare er ligesom alle de andre. Kvinder kan generelt godt lide mænd med personlighed.

Balance
Det er vigtigt for en kvinde, at den mand hun skal leve sammen med kan finde ud af at få sit liv til at balancere. At han kan skabe harmoni. At han kan finde tid til sin kone og børn, samtidig med at han har et job eller fritidsaktiviteter. Kvinder bliver tiltrukket af en mand, der viser, at han kan skabe tid til hende og som vil prioritere deres forhold.

En god lytter
En mand der er god til at lytte er en god fangst, synes stort set alle kvinder. Fordi kvinder er mere følelsesladede end mænd, har mange kvinder behov for at dele ud af deres følelser. Kvinder har en masse historier at fortælle, og hvis en mand virkelig kan høre efter, ja så er det en mand, der i den grad kan klappe sig selv på ryggen.

Betænksomme mænd er i høj kurs
Betænksomme mænd er tillokkende for de fleste kvinder. At være betænksom handler ikke om at købe en ferie til Paris, det handler mere om, at manden viser, at han oprigtigt holder af hende.  At han tager hende hen til den restaurant, hun har talt om, hun gerne vil spise på, eller køber hendes yndlingsblomster indimellem og laver te til hende, når hun er forkølet. Altså de små ting, som betyder så meget.

En mand der kan følge med strømmen
Kvinder kan godt lide en mand, som vi er i stand til at tage med til alt fra en familiemiddag til en sammenkomst med kollegaerne. Kvinder kan godt lide en mand, der kan tilpasse sig alle situationer.

Mændene siger: Dette er det bedste og det værste ved kvinder. Læs mere på Q.dk

En præsentabel mand er guld værd
Kvinder vil gerne have en mand, der er opmærksom på sit udseende, ikke en lapset type, men en der er ordentlig klædt og som går op i sin hygiejne.

Og når det kommer til stykket, er det ikke raketvidenskab, vel? Kvinder vil til syvende og sidst gerne have en mand, der får dem til at føle sig som noget særligt, og som er sjov og rar at være sammen med, siger Carly Spindel.

Af Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.