Direktør mister jobbet efter fejl i sagsbehandling

Alvorlige fejl i sagsbehandlingen i Tønder Kommune koster nu fagchefen og direktøren jobbet.
Der er sket alvorlige fejl i en sag i Børne- og Ungeforvaltningen, og nu får fejlen konsekvenser får cheferne.
Der er sket alvorlige fejl i en sag i Børne- og Ungeforvaltningen, og nu får fejlen konsekvenser får cheferne. Scanpix / modelfoto

En sag i Børn- og unge-forvaltningen i Tønder Kommune koster nu fagchefen for området, Henrik Mølholm jobbet, og samtidig træder direktøren for Børn- og Unge forvaltningen i Tønder tilbage.

Henrik Mølholm er opsagt og fritaget for tjeneste grundet fejl i en konkret sag, oplyser Tønders borgmester Laurids Rudebeck.

Kommunen vil nu underøge, om der er sket fejl i andre sager, og mens den undersøgelse står har økonomiudvalget besluttet, at direktøren for området, Viggo Christensen skal være fritaget for tjeneste.

Viggo Christensen har derefter opsagt sin stilling.

- Det er en meget alvorlig sag. Da det er en personsag kan jeg ikke sige mere, men jeg betragter det som ordentlighed fra direktørens side, at han fratræder sin stilling, siger Laurids Rudebeck.

Et eksternt konsulentfirma er gået i gang med arbejdet med at undersøge, om der er sket fejl i andre sager i forvaltningen og Laurids Rudebeck forventer, at undersøgelsen er afsluttet til efteråret.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.