Direktør: Jeg har bare fortalt sandheden

Direktør i virksomheden Panorama Morten Broager stillede i aften op til interview i DR's 'Aftenshowet.' Han har været bestormet af medierne i dag efter Løkkes kontanthjælps-fortælling.
Direktør i virksomheden Panorama blev i dag jagtet af medierne, efter Lars Løkkes kontanthjælpsfortælling fra hans virksomhed.
Direktør i virksomheden Panorama blev i dag jagtet af medierne, efter Lars Løkkes kontanthjælpsfortælling fra hans virksomhed. Foto: Uffe Weng, Scanpix

Lars Løkke Rasmussens (V) historie om en mand, der sagde sit job op på service-virksomheden Panorama for at gå på kontanthjælp, har i den grad præget mediebilledet hele dagen.

Her til aften stillede direktøren Morten Broager så op til interview i 'Aftenshowet' på DR1. Broager fortæller om den tidligere medarbejder, der valgte kontanthjælp frem for fast job. Han navngav ikke medarbejderen - fordi, han ifølge egen forklaring ikke ønskede at udlevere nuværende eller tidligere ansatte.

- Jamen han er en flink fyr, der kom og sagde til mig: Jeg er nødt til at have 20 kroner mere i timen, for ellers hænger det ikke sammen for mig. Cirka 1000 kroner i forskel fra kontanthjælp, det synes jeg ikke hænger sammen for mit vedkommende.

Eksemplet har skabt stor debat og blandt andet 3F har stillet sig uforstående over for, at forskellen skulle være så lille.

Morten Broager sagde til det:

- Jeg kan jo ikke se, hvordan manden er nået frem til det beløb. Jeg har jo ikke set, hvordan han har regnet det ud, så det kan jeg ikke rigtig forholde mig til, sagde Broager.

Han fortalte til 'Aftenshowet', at det har været en ekstremt hektisk dag med total belejring fra medierne.

- Der er over 400, der har kontaktet mig. Kunne ikke engang nå at ringe til mine børn, sagde Broager.

Morten Broager sagde også, at han ikke ville have noget imod at gøre det igen.

- Ja, for historien er jo sand. Jeg fortæller, hvad jeg har oplevet. Jeg har jo bare fortalt sandheden, sagde han til 'Aftenshowet'.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.