Din stemme afslører, hvor meget sex du har

Har du fra naturens side en fræk stemme, kan du glæde dig over, at du sikkert har et vildere sexliv end dine medmennesker – de to ting hænger nemlig sammen.
Lyder stemmen fræk? Hvis ja, så har han sikkert meget sex-erfaring.
Lyder stemmen fræk? Hvis ja, så har han sikkert meget sex-erfaring. FOTO: Scanpix

Du er et heldigt asen, hvis du er født med en sexet stemme. Den alene kan gøre mændene bløde i knæene, men forskning viser også, at du har meget mere at glæde dig over end det.

Folk med frække stemmer har nemlig et mere eksperimenterende sexliv end andre, skriver Illustreret Videnskab.

Disse tidligere undersøgelser stammer fra University of Albany, USA og viser, at folk med en behagelig og fræk stemme ofte har flere seksuelle erfaringer end andre.

Og hvorfor nu det?

Jo, svaret skal findes i udseendet. En behagelig stemme tilhører ganske ofte en person med en flot symmetrisk krop. Og den krop har altså tidligere samleje og flere seksuelle partner … hmm!!!

Find dig en flot fyr

En god stemme sidder altså oftest på en lækker krop - og en lækker krop har mange erfaringer i sengen.

Der er altså dobbelt op på lækkerierne, hvis du er kvinde og søger en mand med stor seksuel erfaring – han er både rar at høre på, lækker og har erfaring.

Men du skal ikke glæde dig for tidligt. Undersøgelserne viser også, at sådanne mænd oftere begår utroskab. Godt nok er de lækre og fulde af oplevelser, men de lader også sjældnere en god godte gå deres næse forbi.

Det er altså en risiko, du løber, når du hopper på en mand som ham … lidt groft skåret ud.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.