Din date bliver mere lækker, jo længere tid du ser ham

Er han ikke lækker nok til dig, så giv det lidt tid, før du kasserer ham. Forskning viser, at han som tiden går, vil fremstå mere og mere attraktiv for dig.
Er han ikke helt, som du drømte om? Giv det tid, måske ændrer det sig.
Er han ikke helt, som du drømte om? Giv det tid, måske ændrer det sig. FOTO: Scanpix

Overvejer du at droppe din date, fordi han ikke helt lever op til dine drømme om en smuk og tiltrækkende mand? Til gengæld er han simpelthen det sødeste, sjoveste og mest kærlige du længe har mødt.

Og lad det være nok til, at du forsat vil date ham, for før du ved af det, vil han udfolde sig til den helt perfekt skabning for dig, skriver health.com.

Ifølge et nyt studie bragt i Psychological Science vil tiden arbejde for jer og han vil fremstå mere attraktiv for dig, fordi hans indre kvaliteter vil skinne igennem.

Vælg en god ven

Studiets ledende forsker, Lucy Hunt, fra Texas Universitet forklarer, at mange venner ofte falder for hinanden efter lidt tid, simpelthen fordi de nu ser et helt andet lys i hinanden, end de gjorde ved første øjekast. 

- Vores studier indikerer, at opfattelsen af skønheden ved en romantisk partner vil ændre sig over tid, når to personer lærer hinanden bedre at kende, især hvis det sker, før de begynder at date.

Det er altså ikke en skidt ting at se hinanden an, før I kaster jeg ud i at date. Men dater du allerede en, kan du stadig godt være tålmodig og med tiden se fyren med helt nye øjne.

Forskeren forklarer nemlig, at med tiden vil du se alt det, han besidder af indre kvaliteter frem for at fokusere på det ydre og så betyder det ikke længere så meget, om han er lidt for kort, har en skæv næse eller er skaldet.

- Der er nok mere om den gamle talemåde, end vi tidligere har troet: Skønhed er i øjet af beskueren, især som tiden går, siger Lucy Hunt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.