DF'er træt af Løkkes hilsen til muslimer: Islam fylder mere og mere

Barack Obama gør det. Johanne Schmidt-Nielsen gør det. Og Lars Løkke Rasmussen gør det. Sender hilsner om "Eid Mubarak" på de sociale medier.
Det er ét af en lang række skridt, som tages stille og roligt fra de vestlige samfund i retning af at imødekomme islam, mener Kenneth Kristensen Berth.
Det er ét af en lang række skridt, som tages stille og roligt fra de vestlige samfund i retning af at imødekomme islam, mener Kenneth Kristensen Berth. Foto: Scanpix/arkiv

Kenneth Kristensen Berth, Dansk Folkepartis EU-ordfører og medlem af indfødsretsudvalget, mener at islam fylder mere og mere i det danske samfund.

- Man må bare konstatere, at det er islam, der fylder mere og mere i vores samfund. Blandt andet når statsministeren begynder at hilse glædelig ramadan-afslutning, og når Københavns Rådhusplads bliver omdannet til en mellemøstlig bazar i anledning af Eid.

Det siger han til TV 2 og kritiserer statsministeren for at lægge denne hilsen på Twitter:

- Eid Mubarak til danske muslimer. Håber, I får festlige dage med dem, I holder af.

Lars Løkke Rasmussen har således gjort det samme som USA's præsident Barack Obama og Storbritanniens afgående premierminister David Cameron. Det samme har de danske politikere Naser Khader, Zenia Stampe, Johanne Schmidt-Nielsen og Dan Jørgensen gjort de seneste dage på Facebook.

De kommer tættere og tættere på

- Og det får bare folk, der er forbenede muslimer, til at tænke, at de kommer tættere og tættere på det mål, de ønsker: Nemlig at det er islam, der dikterer, hvordan vores samfund skal indrettes. Det er små skridt i den retning, siger Kenneth Kristensen Berth til TV 2.

Kenneth Kristensen Berth siger desuden til TV 2, at han ikke ville have reageret på samme måde, hvis det for eksempel havde været jødisk helligdag, Lars Løkke Rasmussen havde omtalt.

Ramadanen er en fastemåned inden for den muslimske trosretning, Islam.

Ved at faste aktualiserer muslimer Koranens åbenbaring, idet ramadan er måneden for Koranens åbenbaring.

Ramadanen strækker sig over 29-30 dage uden mad, drikke, røg og seksuelt samvær fra daggry til solnedgang.

Eid Mubarack betyder glædelig fest.

KIlde: Wikipedia

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.