DF'er skred fra påkørsel: Havde en dårlig dag

Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Bent Bøgsted, stak af efter påkørsel af en bil, skriver nordjyske.dk.
Bent Bøgsted (tv) påkørte lørdag formiddag en anden bil, hvorefter han stak af. Arkivfoto.
Bent Bøgsted (tv) påkørte lørdag formiddag en anden bil, hvorefter han stak af. Arkivfoto. Foto: JESPER DALL/Polfoto

Bent Bøgsted, medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti, påkørte lørdag formiddag en anden bil, da han med en trailer bakkede ud fra en parkeringsplads ved Jem & Fix i Frederikshavn.

Efterfølgende stak han af uden at orientere ejeren af den påkørte bil. Det skriver nordjyske.dk.

Uheldigvis for den 59-årige MF'er var der et vidne, en lokal politibetjent, som overværede uheldet. Han så Bent Bøgsted stige ud af bilen og besigtige skaden, inden MF'eren kørte videre.

Ejeren af den påkørte bil meldte straks efter episoden til politiet, der senere kontaktede Bent Bøgsted, som har erkendt sin brøde.

- Jeg havde en helt igennem dårlig dag. Det er en stor bommert og ikke acceptabelt, hvad jeg har gjort, siger Bent Bøgsted til Nordjyske Medier.

Han fortryder bittert, at kan kørte fra stedet uden at give sig til kende.

- Alle kan have en dum dag, hvor alt går skævt, men det er ingen undskyldning. Jeg ved ikke, hvorfor, jeg gjorde det. Jeg beklager mange gange og fortryder, at jeg ikke gav mig selv til kende, siger Bent Bøgsted.

Ejeren af bilen, frederikshavneren Tony Skov, er vred og skuffet - især over, at det er et medlem af Folketinget, der flygter fra sit ansvar.

- Jeg mener, at de folkevalgte bør gå forrest med et godt eksempel og stå ved deres ansvar, siger Tony Skov, der nu må undvære sin metalfarvede Ford Mondeo stationcar, når skaden, en stor revne i højre bagdør, skal repareres.

Bent Bøgsted forstår hans vrede, og tøver ikke med at undskylde.

- Vi er kun almindelige mennesker, og det er så en af de få fejl, jeg har begået i mit liv. Jeg ved ikke hvorfor. Det er en stor fejl, og jeg kan kun beklage mange gange. Det er anmeldt, også til min forsikring, og så må jeg se, om jeg får en bøde eller hvad, siger Bent Bøgsted til Nordjyske Medier.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.