DF'er melder sig ud af partiet: Protest mod "nationalsocialistisk" lokalbestyrelse

Den nye formand, folketingskandidat fra Hørsholm, Glen Madsen kan ikke genkende Gitte Burchards kritik af bestyrelsen.
Det var dog den nye bestyrelse i lokalafdelingen, som fik Gitte Burchard til at melde sig ud af partiet.
Det var dog den nye bestyrelse i lokalafdelingen, som fik Gitte Burchard til at melde sig ud af partiet. Foto: Scanpix/arkiv

Gitte Burchard er ikke længere medlem af Dansk Folkeparti, men er i stedet blevet løsgænger i kommunalbestyrelsen i Hørsholm.

Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg synes, det er en nationalsocialistisk bestyrelse, der er trådt til, og det kunne jeg ikke være en del af, siger Gitte Burchard.

Hun har i protest mod den nye lokalbestyrelse, der væltede hendes samlever af formandsposten, og partiets landspolitiske linje, meldt sig ud af Dansk Folkeparti.

- Landspolitisk har jeg længe været uenig i Dansk Folkepartis udenrigspolitiske kurs, hvor partiet længe og konsekvent har været med til at føre krig og bombe andre nationer uden hensyntagen til, hvad dette har villet medføre af lidelser og flygtningestrømme for hele befolkningsgrupper, siger Gitte Burchard, som også kalder partiet fuldt af floskler.

Det var dog den nye bestyrelse i lokalafdelingen, som fik Gitte Burchard til at melde sig ud af partiet.

Den nye formand, folketingskandidat fra Hørsholm, Glen Madsen kan ikke genkende Gitte Burchards kritik af bestyrelsen. Den nye bestyrelse vil i stedet forsøge at favne bredere.

- Vi synes jo med rette, vi kan sige, at Dansk Folkeparti har været inde i en rigtig fin udvikling gennem nogle år, men det har stået lidt i stampe i Hørsholm. Vi vil prøve at favne lidt bredere, end det har været tilfældet med den gamle bestyrelse, hvor det kunne være svært at komme igennem med nye ting, siger Glen Madsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.