Det spanske regentpar dropper OL

Mens Danmarks kommende regenter i øjeblikket besøger atleter og statshoveder i Rio de Janeiro, er det spanske regentpar taget på ferie.
Det spanske regentpar har i år valgt familieferie på Mallorca frem for OL i Rio de Janeiro. De ønskede dog de spanske atleter held og lykke i Madrids lufthavn.
Det spanske regentpar har i år valgt familieferie på Mallorca frem for OL i Rio de Janeiro. De ønskede dog de spanske atleter held og lykke i Madrids lufthavn. Foto: Andres Kudacki/AP

Mens mange af Europas kongehuse i øjeblikket befinder sig i Rio de Janeiro i anledning af De Olympiske Lege, har det spanske regentpar valgt at tilbringe deres august på den spanske ferieø Mallorca.

Det spanske regentpar kong Felipe og dronning Letizia har taget deres to døtre prinsesse Sofia og prinsesse Leonor med på ferie.

De ankom alle til Mallorca i sidste uge, efter de havde ønsket Spaniens OL-hold held og lykke i Madrids lufthavn.

Men de spanske kongelige lader ikke til at bekymre sig over, at de ikke er til stede under årets OL.

Ifølge Hello! Magazine stillede hele familien op til fotografering ved Marivent Paladset på Mallorca, der er den officielle sommerresidens for den spanske kongefamilie.

Hello! Magazine skriver, at familien så afslappet ud, da de fik billederne taget udenfor paladset. Kong Felipe, dronning Letizia og deres to døtre har tradition for at tage på ferie på Marivent Paladset hver sommer.

Ligesom det spanske regentpar, vil det britiske kongehus heller ikke være til stede under OL i Rio de Janeiro.

Danmarks kronprinspar samt prins Joachim og prinsesse Marie er taget til OL i Rio de Janeiro. Det er dog kun kronprins Frederik, der bliver i Brasilien indtil afslutningsceremonien d. 21. august.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.