Det sker i virkeligheden, når kvinder går på toilet

Jo jo vi tisser og laver bummelum, men vi laver også utrolig mange andre spændende ting, når vi trækker wc-kortet til en fest, en middag eller på jobbet.
En tur på toilettet betyder mere end blot lidt tisseri.
En tur på toilettet betyder mere end blot lidt tisseri. FOTO: Scanpix

Det er klart, hvad der kommer ind, skal ud … også for kvinder. Så vi går på toilet hovedsagelig for at lave nummer 1 eller nummer 2, men vi er ikke kendt for spilde tiden, så sådan et toiletbesøg fører ofte mange andre nyttige aktiviteter med sig.

Det har bladet Woman dykket lidt dybere ned i og har fundet frem til disse meget vigtige gøremål, vi især gør sammen med andre kvinder på toilettet.

1. Vi tager den perfekte selfie

Det kan være utrolig svært at tage en perfekt selfie med det rette blik, en strutmund og ingen dobbelthage, når andre kigger på. Derfor render vi på WC for at tage det i fred og ro for andre blikke.

2. Vi bagtaler andre

Ej, vi er selvfølgelig slet ikke sådanne typer, der bagtaler andre. Men vi får lige en snak om de andre fra selskabet, når vi er i sikkert aflukke på toilettet. Det er jo meget rart lige at få vendt kærestens venindes hårfarve, kollegaens irriterende latter og ja … listen er lang.

3. Vi redder en andens dag

Har du glemt en tampon eller din make up, er fællestoiletter på jobbet eller baren steder at finde hjælp. Her er vi kvinder i den grad i stand til at stå skulder ved skulder og sørge for, at alle kommer tørre og smukke igennem aftenen.

4. Vi dækker over for meget alkohol

Sker det uheldige, at vi af en eller anden grund kommer til at drikke for meget rødvin under middagen, er toilettet stedet, hvor vi samler os selv op. Ikke noget med at nævne noget ved bordet, nej det skal ordnes i privaten på toilettet, hvor vi drikker vand fra hanen og om nødvendig stikker et par fingre i halsen og tømmer os selv for alkohol. Ynkeligt? Ja, men ind imellem nødvendig.

5. Vi tjekker mails og opkald

Det er efterhånden social uacceptabelt at sidde med telefonen fremme under middage, derfor er en tur på toilettet en god mulighed for liiige at tjekke, om mailen fra jobbet er kommet, eller om kærsten har haft ringet. Har han det, kan vi nemt nå en lille samtale, imens vi drypper af.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.