Det skal de royale lave i Rio i dag

Kronprinsesse Mary skal onsdag stå for den officielle overrækkelse af Lego-kasser til skolen EDI i Rio de Janeiro.
Kronprinsesse Mary befinder sig i øjeblikket med sin mand i Brasilien. Billedet her er fra en skibsdåb i København i maj.
Kronprinsesse Mary befinder sig i øjeblikket med sin mand i Brasilien. Billedet her er fra en skibsdåb i København i maj. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Kronprinsesse Mary får onsdag fornøjelsen af at lege julemand for en kort stund, når hun skal stå for den officielle overrækkelse af danske Lego-kasser til skolen EDI, der ligger i Rio de Janeiro, Brasilien.

Det er klokken 16.00 dansk tid, at Mary står for overrækkelsen, fremgår det af kongehusets officielle kalender.

Den danske kronprinsesse befinder sig i øjeblikket i Rio de Janeiro i Brasilien sammen med kronprins Frederik samt prins Joachim og prinsesse Marie og deres børn.

Det er i forbindelse med De Olympiske Lege, som starter fredag, at de royale par har taget turen til det sydamerikanske land.

Her skal de blandt andet deltage i arrangementer og begivenheder, som sætter fokus på dansk erhvervsliv, eksport og kultur.

Efter formiddagens uddeling af Lego-kasser skal det danske kronprinspar sammen med prinsesse Marie og prins Joachim deltage i en gallamiddag på Skoleskibet Danmark, som i anledningen af den store sportsbegivenhed har taget turen over Atlanterhavet til Iate Clube i Rio de Janeiro.

De royales besøg i Brasilien er blandt andet blevet foreviget på kongehusets Instagram-profil.

Her er der blevet delt et billede af de to royale par med prins Joachims og prinsesse Maries fælles børn og prins Joachims to sønner prins Felix og prins Nikolai.

Du kan se billedet her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.