Det så du ikke: Sådan gik det landmanden Søren

I Landmand søger kærlighed blev det ikke til kærlighed mellem Søren og Elisabeth. Men efterfølgende optog Søren kontakten til Mette, som han tidligere droppede, men ses de i dag?
Her fortæller en glad Søren, at han har genoptaget kontakten til Mette, som han tidligere valgte fra.
Her fortæller en glad Søren, at han har genoptaget kontakten til Mette, som han tidligere valgte fra. FOTO: Blu/TV2

Er man først blevet set an og vejet for let, skal der meget til, før en kvinde frivilligt kaster sig tilbage i armene på en mand, og sådan er det også for 22-årige Mette Kallesøe i TV 2 programmet Landmand søger kærlighed.

Landmanden Søren valgte hende fra til fordel for en date med Elisabeth, men deres kemi blev aldrig rigtig god, så forholdet løb ud i sandet. Derefter genoptog Søren kontakten med Mette, som han ellers havde valgt fra. 

Det var det sidste, vi så til den 23-årige Søren i tv-programmet Landmand søger kærlighed, der blev sendt for sidste gang i går, torsdag, på TV 2. 

Men det stoppede ikke her. Søren og Mette holdt kontakten, fortæller han til BT, men desværre blev heller ikke det til noget:

- Vi mødtes én gang og fik snakket det hele igennem, men det bliver kun til et godt og gedigent venskab. Mette og jeg er nok to forskellige steder i vores liv. Det er der selvfølgelig ikke noget galt i, men vi ser bare tiden an, og lige nu er vi bare rigtig gode venner, siger Søren.

Følte sig vraget

Mette Kallesøe har siden fortalt, at hun slet ikke er klar til et liv på landet lige nu. Hun står og skal i gang med en uddanelse til sygeplejerske i Århus, så det er en skidt kombination.

Desuden kan hun ikke se sig fri for at være lidt såret over, at hun blev valgt fra i første om gang:

- Det er klart, at det ville have elimineret en eller anden usikkerhed, hvis Søren havde valgt mig fra starten af. Det er jo logisk, at man vil føle, at man er et eller andet form for andet valg, men det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over på den måde, men det er klart, at det ville have været en anden indgangsvinkel til det, end det er nu.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.