Det så du ikke: Derfor blev Botox-kongen smidt ud af Robinson

Kim Novaa alias Botox-kongen skabte utryghed hos flere af de ansatte bag produktionen af "Robinson Ekspeditionen".
Kim Novaa er godt klar over, at hans 1,90 meter og over 100 kilo kan virke voldsomt på andre.
Kim Novaa er godt klar over, at hans 1,90 meter og over 100 kilo kan virke voldsomt på andre. Foto: TV3

Der er bestemt ikke enighed om, hvorfor Kim Novaa blev smidt ud af TV3's realityprogram  "Robinson Ekspeditionen". Programmet, hvor han fik sparket, blev vist mandag aften.

Kim Novaa, som også kaldes Botox-kongen, mener, at produktionsholdet bag "Robinsen Ekspeditionen" er "svært inkompetente", mens vært Jakob Kjeldbjerg mener, at Kim Novaa virkede truende på de 150-180 ansatte bag produktionen.

Jakob Kjeldbjerg fortæller til Realityoportalen.dk, at flere af hans kolleger var utrygge ved Kim Novaa, og at det ikke var alt seerne fik vist på skærmen.


Kim Novaa var gentagende gange truende over for produktionen på øen, siger vært Jakob Kjeldbjerg. Foto: TV3

TV3's seere så dog, hvordan Kim Novaa truede med at slå andre deltagere ihjel og at han gik amok og smadrede den lejr, som han boede i.

Det er første gang i "Robinson Ekspeditionens" historie, at en deltager bliver smidt ud af programmet. Men det er ikke usædvanligt, at deltagerne er under hårdt pres, og at der foregår højlydte, verbale kampe.

- Men at man er decideret truende er langt over grænsen, og det er ikke i orden, at folk skal være bange for at gå på arbejde. Så er man gået over grænsen, og det var vi nødt til at tage konsekvensen af, siger Jakob Kjeldbjerg til Realityportalen.dk.


Havde det været en anden, så var der bare blevet grinet, siger Kim Novaa. Foto: TV3

Kim Novaa mener, at han blev smidt ud fordi han var for stærk og for magtfuld. Og han mener, at det kunne TV3 ikke acceptere, så de var nød til at smide ham ud.

- Det er klart, at det lyder mere voldsomt, når det kommer fra en på 1,90 meter og over 100 kilo. Så bliver folk intimideret af det. Men hvis det havde været hvilken som helst anden deltager, så var der bare blevet grinet af det. Jeg forstår slet ikke, at jeg blev smidt ud, siger Kim Novaa til Realityportalen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.