Det har kvinder i virkeligheden i tasken

En kvindes taske skal ses som et overlevelses-instrument. Der skal være alle de ting, der kan redde en rigtig dårlig dag.
Hvad gemmer tasken på?
Hvad gemmer tasken på? FOTO: Scanpix

Den hellige taske, som ingen mand skal blande sig i eller stikke næsen for langt ned i, indeholder naturligvis alle de almindelige hverdags-ting som en telefon, nøgler og pung. 

Men den indeholder også et par ekstra vigtige ting, der kan vise sig at blive livsnødvendige i krisesituationer, som når dagen bare har været aaalllt for lang.

Huffington Post og Cosmopolitan har kigget lidt nærmere på kvinders tasker og har udvalgt en håndfuld ting, vi kvinder sjældent tager af sted uden – og det bør vi heller ikke.

1. Hovedpinepiller

Hvem ved, hvornår din krop melder pas. Sker det midt på dagen, imens du er i byen eller på besøg hos andre, er det godt at have sit eget lille apotek med – piller til at tage hovedpinen, menstruationssmerter eller ganske almindelig ondt.

De fleste kvinder har oveni det pakket et par piller mod halsbrænd, et plaster, en pakke kleenex, en tampon og et trusseindlæg bare lige for at være forberedt.

2. En pose slik eller chokolade

Ingen har lyst til at havne i en situation, hvor blodsukkeret falder og du er langt fra indkøbsmuligheder på et tidspunkt, hvor du SKAL være på toppen.

Derfor skal der helst ligge sukker i bunden af tasken, for det redder de fleste kvinder fra at gå fra sød, sjov og fuld af overskud til gnaven, træt og utidig.

3. En kuglepen og bonner

Ja ja, det bliver mindre aktuelt i disse tekniske tider, men for dem der stadig sværger til en blok og en pen (ind imellem) vil det også være at finde i tasken sammen med en kalender af papir.

Hører du til den gruppen, har du sikkert også et par uskrevne postkort, hvis nu du får brug for at efterlade en note et sted og en bunke gamle krøllede sedler med ord, noter og andet rod.

Hører du til dem, der bruger din telefon til alt, kan du alligevel ikke undsige dig fra at have tasken fuld af papir. Det er bonnerne på dine tøjindkøb, både dem du er glade for og dem, der for længst skulle have været byttet og nu hænger ubrugt i skabet.

4. Makeup

Der er forskel på hvor meget det fylder i tasken, men make up, tør-shampoo og andet skønheds-relateret grej fylder en del i en kvindes taske.

Der skal som hovedregel være solcreme, dækcreme, pudder, løbestift og en god håndcreme. Det kan redde dagen for enhver.

5. Duft-spreder

Det er vigtigt at dufte dejligt, derfor har de fleste kvinder en lille parfume eller duft-spray i deres taske, hvis nu dagen viser sig at være mere varm og udfordrende, end de troede.

De fleste har også et par mint-tabelletter eller tyggegummi liggende et sted i bunden af tasken, hvis nu det bliver nødvendigt at friske munden op, før en samtale med chefen eller et møde med en kollega.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.