Det frygter prinsen på den royale rejse

Fra slummen i Indiens storbyer til storslået natur - prins William og hertuginde Kate kommer til at opleve det hele på deres tur til Indien.
I Kaziranga nationalpark kan turister komme på safari på elefantryg. Hertuginde Kate og prins William kan også komme helt tæt på elefant- og næsehornsunger, som er i pleje hos parkens personale.
I Kaziranga nationalpark kan turister komme på safari på elefantryg. Hertuginde Kate og prins William kan også komme helt tæt på elefant- og næsehornsunger, som er i pleje hos parkens personale. Foto: Anupam Nath/AP

Når Storbritanniens prins William sammen med hertuginde Kate sætter kursen mod Indien og Bhutan midt i april, er der lagt i ovnen til nogle helt store oplevelser for parret.

For at forberede sig på turen har hertuginden inviteret unge mennesker fra begge lande på besøg på Kensington Palace.

Gæsterne arbejder eller studerer alle i Storbritannien, og blandt dem er modellen Neelam Gill, der var mere end villig til at forberede parret på en af rejsens mulige udfordringer - den krydrede indiske mad.

- Hertuginden fortalte mig, at hun elsker indisk mad, så jeg sagde, at hun nok skal klare krydderierne, fortalte Neelam Gill til Hello Magazine.

- Men William fortalte mig, at han kæmper lidt med krydderierne, så jeg anbefalede ham at passe på, afslørede modellen.

Det royale par får dog så mange oplevelser på turen, at maden forhåbentligt kun bliver en lille bekymring. Blandt andet skal de besøge Taj Mahal og nationalparken Kaziranga i Indiens Assam-provins.

Nationalparken er kendt for et storslået dyreliv, som kan gøre hertuginde Kates første besøg i landet helt enestående. De ansatte i Kaziranga opdrætter nemlig både elefanter og næsehornsunger, hvis forældre er blevet dræbt af krybskytter.

Du kan se et flot galleri fra nationalparken Kaziranga her: http://www.mirror.co.uk/lifestyle/travel/pictures-5-fascinating-facts-kaziranga-7698886

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.