Vi skal spise de blade, der sidder på selve broccoliplanten, og som før måske bare er blevet smidt væk af producenterne. Bladene er nemlig meget næringsholdige, og de har en god og sød smag, som minder en smule om sukkerærter, skriver Prevention.com. Og så indeholder de meget få kalorier.
Tab 1 kilo om ugen uden at være sulten. Få den effektive slankekur på søndag.dk
Broccolibladene indeholder A- og C-vitamin, hvilket styrker immunforsvaret, og så er de langt rigere på sunde mineraler, der styrker knoglerne, end andre lignende grøntsager er. Spiser man to blade, har man allerede indtaget 30 pct. af kroppens daglige kalkbehov.
En billig madpandekage
Herudover indeholder broccolibladene en stor portion K-vitamin, hvilket gør det lettere for kroppen at udnytte den gode kalk fra bladene.
Den kan tilberedes ved at blive sauteret, eller man kan bruge den som en tortilla og fylde bladet op med lækkert indhold og spise den som en fyldt madpandekage, lyder rådet.
Og ifølge prevention.com skulle bladene være ganske billige i indkøb.
Se træningsmetoden, der giver en fast numse, på femina.dk
Mia Scheelsbeck, Traffic Center, Aller Media