Det enkle og glamourøse look til julens fester

Dette øjenskyggetrick må du prøve. Det er nemlig perfekt til julens og nytårets fester.
Skal du til julefrokost eller fest her i december? Eller skal du være ekstra elegant nytårsaften? Så prøv det nye makeup-trick.
Skal du til julefrokost eller fest her i december? Eller skal du være ekstra elegant nytårsaften? Så prøv det nye makeup-trick. Colourbox / Modelfoto

Julens fester står for døren, hvis de ikke allerede er skudt i gang, og hvad er mere nærliggende for en kvinde, end at shine sig og og blive festens lysende midtpunkt - tilmed med et ganske enkelt og nemt trick.

Alt hvad du skal bruge til dit festlook i julen. Læs mere på femina.dk

Noget af det hotteste lige nu er metallisk makeup. Det passer nemlig perfekt til julens fester, hvor vi skal lyse op i vintermørket.

- Pointen er, at i stedet for at lægge en metallisk makeup på hele øjenlåget, så begrænser du det til at lægge lidt i øjenkrogene.  Looket er supersexet og glamourøst, og så er det vanskeligt at gøre noget forkert, fordi det er så enkelt. Det er især smart, hvis du ikke har så meget tid til at lægge makeuppen, eller hvis du ikke ligefrem synes, at det at lægge makeup er din spidskompetence, siger makeupartist Tone Vid Skipá til KK.no.

Sådan gør du:

Det eneste, du skal bruge, er lidt glimmer eller en metallisk øjenskygge.

  1. Med fingerspidsen eller en lille øjenskyggepensel lægger du farven på, der hvor du ønsker den.
  2. Læg glimmeret helt inde mod øjenkrogen og lidt ud under øjenkanten, eller over øjenlåget, alt efter hvordan ønsker at lægge makeuppen.
  3. Afslut med et par lag mascara

Se hvilken verdensstjerne, der altid sover med makeup. Læs mere på billedbladet.dk

Du kan dog også vælge at bruge en metallisk eyeliner. Her skal du bare gøre, som hvis det var en eyeliner, du lagde på, men du må godt lægge den lidt ekstra tykt, så man bedre kan se den. Vær sikker på den er helt tør, inden du lægger mascara på. Det kan være en god ide at lægge en pudder på øjenlåget, før du lægger eyelineren, så den ikke smitter af på øjenlåget. Afslutningsvis kan du putte lidt af glimmeret på læberne og herefter lægge en gennemsigtig lipgloss. Det giver et perfekt og glamourøst look, siger Tone Vid Skipá.

Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.