Det afslører dine hofter om dit sexliv

Forskere afslører, at de kan se en sammenhæng mellem kvinders hoftestørrelse og antal sexpartnere. Hmmm … Hvordan hænger det så sammen?
Kvinders hoftemål siger noget om deres seksuelle aktiviteter.
Kvinders hoftemål siger noget om deres seksuelle aktiviteter. SCANPIX arkiv

Ja, det lyder altså for mærkeligt til at være sandt, men den er åbenbart god nok. Der findes en sammenhæng mellem størrelsen på kvinders hofter og det sexliv, de har haft.

Ifølge et nyt studie publiceret i Archives of Sexual Behavior, kan hofterne fortælle ting som, hvor mange sexpartnere en kvinde har haft og hvor mange engangsknald, hun har oplevet, skriver Women's Health.

LÆS OGSÅ: Sådan ødelægger du dit tøj uden at vide det

Store hofter = meget sex

Det er alligevel utroligt, tænker du måske (det gør vi også) … men det største sammenfald, som forskerne fandt frem til var, at kvinder med store hofter oftere har engangsknald end dem med små hofter. 

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du en HEL dag uden smartphone

I tidsskriftet står der:

- Kvinder, der har en engangsaffære eller flere, vil generelt have større hofter end de, der hovedsagelig er seksuel aktive i et parforhold.  

Din knoglestruktur spiller altså en vigtig rolle i dit sexliv – det havde du nok ikke regnet med.

Men forskerne siger, at sammenhængen skal findes tilbage i fortiden, hvor fødsler spillede en stor og risikabel rolle i en kvindes sexliv.

LÆS OGSÅ: Dronningens trusser under lup

Basal set så var de kvinder med store hofter bedre egnet til at leverer ved en fødsel og overleve, hvor dem med små hofter var mere udsatte. Det gjorde dem mere seksuelle selektive og det hænger altså ved.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.