Desperat families bøn: Led efter Bente

Den 68-årige Bente Byskov Thers er stadig ikke fundet, og familien er ude af sig selv af bekymring.
Den 68-årige kvinde er ikke set siden 1. juni.
Den 68-årige kvinde er ikke set siden 1. juni. Privatfo

Familien til Bente Byskov Thers beder nu mennesker på vandretur i natur-områderne omkring Hobro om at se efter den 68-årige kvinde.

Hun forsvandt fra sit hjem i Hobro 1. juni og er stadigvæk ikke fundet. De pårørende er selvsagt dybt bekymrede og sender nu via Nordjydske.dk denne bøn til folk på vandretur:

- Mor har altid holdt af at gå lange ture, og vores bøn er, at man kikker efter hende, når man alligevel er ude at gå en tur, siger Rune Byskov Thers, søn af den forsvundne kvinde, på vegne af hele familien.

Han siger videre, at håbet om at finde Bente Byskov Thers i live svinder dag for dag, men at det for familien vil være ubærligt, hvis ikke hun findes.

Politiet har bl.a. eftersøgt et større areal øst for Bente Byskov Thers bopæl på Nedre Strandvej i Hobro. Hundepatruljer og en drone har deltaget i eftersøgningen, der blev genoptaget søndag formiddag, hvor marinehjemmeværnet afsøgte dele af Mariager Fjord med både og særligt scanningsudstyr.

Men eftersøgningen kastede ikke noget af sig.

Vidner har tidligere sagt, at de har set Bente Byskov Thers på Fyn, hvor hendes datter bor. Ingen har dog med sikkerhed set hende siden mandag 1. juni, hvor et vidne så hende i Hobro midtby.

Bente Byskov Thers er spinkel af bygning, ca. 48 kg, 163 cm. høj, solbrændt og bærer briller.

Politiet er stadig interesseret i henvendelser, der kan belyse Bentes færden efter den 1. juni 2015. Henvendelser kan ske på 114 til Nordjyllands Politi.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.