Desperat familie fra Kjellerup: Vores bulldog er forsvundet

Familien Nielsen bønfalder alle om at dele efterlysningen af deres engelske bulldog på de sociale medier. De frygter, at hunden er blevet stjålet.
Den to år gamle engelske bulldog forsvandt søndag aften og er ikke set siden.
Den to år gamle engelske bulldog forsvandt søndag aften og er ikke set siden. Privatfoto

Endnu en kostbar - og højt elsket - racehund er forsvundet fra et privat hjem. Denne gang er det familien Nielsen fra Kjellerup ved Silkeborg, der har mistet deres vovse - og familien føler sig overbevist om,. at hunden er blevet stjålet.

LÆS OGSÅ: Så skete det igen: Kær hundehvalp stjålet fra privat hjem

Familien har flere racehunde - blandt andet to engelske bulldogs, en han og en hun. Søndag aften omkring klokken 23 blev de to lukket ud i familiens have for at tisse. Haven er omkranset af et byggehegn.

Mørkeræd og doven

Ejeren, Sabrina Nielsen, fortæller, at hundene maksimalt var uden for i 15 minutter, mens hun selv var på badeværelset.

- Så kom vores tæve løbende og var helt ude af den - hun var totalt skrækslagen, fortæller Sabrina Nielsen.

- Jeg råbte straks på vores hanhund, og vi skyndte os ud efter ham. Han er mørkeræd, han er doven anlagt - og han kommer altid, når vi kalder. Så jeg er sikker på, at var han selv stukket af, så havde vi fundet ham. Vi indhentet ham, for han tøffer langsomt afsted på sine korte ben, siger hun til Avisen.dk.

Meget tillidsfuld overfor mennesker

Hunden er trods en omfattende eftersøgning ikke set siden. Sabrina Hansen håber nu, at så mange som mulig vil dele en efterlysning af hunden på Facebook, og hun lover en dusør til dem, der bringer bulldog'en hjem igen.

Hunden er chippet.

- Vi har fire børn, og de to små er helt i opløsning over, at han er væk, siger Sabrina Nielsen, som er overbevist om, at hunden - der er meget tillidsfuld overfor mennesker - er blevet stjålet.

Hun frygter nu for hundens liv - hun forklarer, at engelsk bulldog som race knytter sig ekstremt meget til ejeren, og at de nemt stresser i så voldsom en grad, at de kan dø af det.

Ifølge en Facebookgruppe, hvor folk fra Kjellerup og omegn sælger brugte ting og sager, huserer der i øjeblikket hundetyve på egnen. De er blevet observeret i en hvid varevogn med polske nummerplader.

Midt- og Vestjylland Politi bekræfter at have modtaget en anmeldelse fra familien Nielsen.

Hunden er meget tillidsfuld, når det gælder mennesker. Og er samtidig mørkeræd. Privatfoto

Den to år gamle hund er ikke en strejfer. Privatfoto

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.