Derfor vil du altid huske din frække sommer-flirt

Udover at det var frækt og godt, er der en del grunde til, at du stadig i dag tænker tilbage på ham fyren, du mødte på en sommerrejse for mange år siden.
Ren nydelse langt væk fra hverdagen kan være svært at glemme.
Ren nydelse langt væk fra hverdagen kan være svært at glemme. FOTO: Scanpix

I tilbragte ti hede dage i solen langt væk fra Danmark med at kysse, holde i hånden, have sex og kigge hinanden dybt i øjnene. Det er mange år siden nu, men du mindes stadig ofte denne ene magiske ferie.

Det var en helt særlig tid. Og det var der flere grunde til. Den ene er, at I begge vidste, at det ville slutte og derfor var I ekstra intense og gav alt, hvad I havde, skriver Women’s Health.

De har samlet flere gode grunde til, at den sommer stadig står som noget særligt for dig.

1. Det er ren lykke

En kort intens affære gør, at I ikke når at blive trætte af hinanden. Nej, I befinder jer på et ny-forelsket stadie hele vejen igennem og har konstant lyst til at røre, kysse og være sammen.

En sådan flirt vil naturligvis altid fremstå total hed, fordi det modsat ham, du lever sammen med på femte år i træk, aldrig når punktet, hvor irritation og kedsomhed spiller ind.

2. Ingen forventninger

På en ferietur, hvor begge er væk fra hverdagen og ved, at den kalder igen om en vis mængde dage, er der ingen forventninger.

I behøver ikke stille spørgsmål om fremtiden eller holde jer tilbage i forhold til lyster og præferencer, for sandsynligheden er, at når ferien er slut, er I det også … derfor er det nemmere at give los og det vil du kunne huske i lang tid.

3. Du kan vælge en anden type

Som kæreste og livspartner går du muligvis efter en type, du kan stole på, en der har styr på sit liv, eller som du kan se dig selv med om ti år.

Som ferie-flirt kan du vælge præcis ham, du vil. Du kan være ligeglad med, at han ryger cigaretter, aldrig har haft et job, eller ønsker at rejse verden rundt resten af livet, for du skal ikke leve med det. Derfor kan mindet om ham den farlige mand stå stærkere end mange andre, fordi han ganske enkelt var ret anderledes, end dine sædvanlige valg.

4. De perfekte rammer

På en ø et eksotisk sted med solnedgang og sex på stranden har du de perfekte rammer for et godt minde.

Det er bare mere sexet at tænke tilbage på en mand med solbrun krop, åben ild, anderledes mad og en skøn kultur end på Frank fra Brøndby, du knaldede med i en brandert efter en bytur en grå fredag i november … ja, undskyld Frank!Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.