Derfor skal du vælge singlelivet

Det kan godt være, at det ind imellem er ensomt, skræmmende og trist at være single, men det er lysår bedre end at være i et elendigt forhold. Er du ikke overbevist, så læs med her.
Intet forhold er bedre end et dødsdømt forhold. Basta!
Intet forhold er bedre end et dødsdømt forhold. Basta! Foto: SCANPIX arkiv

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

Kan du ikke sove om natten, går du rundt med konstant ondt i maven, og ved du, at der uden tvivl er noget helt galt med det forhold, du lever i, så er det på tide at tænke dig om. Og det er næsten endnu værre, for nu skal du beslutte, om du vil blive i et forhold, der ikke fungerer, eller være single ... noget du ikke har været i årevis, og som dine single-veninder bestemt ikke er en god reklame for. Hvad gør du?

Er du den pæne pige? Sexologen siger, du skal droppe hende og få et bedre sexliv på femina.dk

Du går. Hvis dit forhold er dødt, så går du, siger Wendy Walsh ph.d., ekspert i parforhold og forfatter til bogen: ”The 30-Day Love Detox til womenshealthmag.co.uk.

Desværre er rigtig mange så bange for at være alene, at de bliver i deres mere eller mindre forfærdelige forhold, siger Wendy Walch:

- Research viser, at en af de helt store grunde til at folk bliver i deres forhold er, fordi de frygter at være single.

Hot hot! Derfor bliver du mere tændt om sommeren: Læs hvorfor på Femina.dk

Du skal gå når …

Det skal ikke være frygten, der holder dig i et dårligt forhold. Sådan et forhold skal du kun blive i, hvis du tror, at du/I kan arbejde på det, så det kan blive godt igen. Måske har I ikke haft nok tid til hinanden på det seneste, måske har tiderne være svære, og måske kan I stadig finde ind til kernen?

Se også:

Kan I det, så skal I gøre det, råder Wendy Walch. Men har I prøvet, og er du konstant stresset, er hele dit liv påvirket af det, og tror du ikke, I kan løse det indenfor en overskuelig periode, så er det måske på tide at gå hver til sit. Det vil altid være sundere for dit helbred, fysisk og psykisk, at være alene end i et ulykkeligt forhold, siger Wendy Walch.

Vælger du at gå, så fokuser på dig selv og din nye frihed, opfyld dig selv, så du ikke behøver at date med det samme, og så kommer tingene ofte lidt af sig selv:

- Du vil blive en attraktiv partner, når du igen er en fuld og hel person, som lever et liv med mening og forbindelse til dig selv, siger Wendy Walch.

Har du problemer med din nabo? Femina.dk guider dig til, hvordan du skal forholde dig

Walch forklarer, at den tid du bruger på at opbygge dig selv igen, vil gøre dig godt, når du igen skal være i et forhold. Indtil da så brug tiden på alle de andre vigtige aspekter i dit liv… dit helbred, dine venner, din familie, din sundhed, din udvikling og alt det som gør dig til et glad menneske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.