Derfor er kendt TV-vært skrappere over for landmænd

TV2-værten Lene Beier er blevet mere kontant over for landmændene i det populære TV2-program "Landmand søger Kærlighed".
- Man kan enten stryge dem med hårene eller kalde en spade for en spade og sige, hvor de lige skal oppe sig, siger Lene Beier og fortsætter.
- Man kan enten stryge dem med hårene eller kalde en spade for en spade og sige, hvor de lige skal oppe sig, siger Lene Beier og fortsætter. Foto: David Leth Williams / Scanpix

TV-værten Lene Beier er kendt for at være forstående og opbakkende, når hun i TV2-programmet "Landmand søger Kærlighed" taler med deltagerne om amoriner i den friske landluft og sommerfuglene i maven.

Men den blide vært er blevet skrappere end hun var i sidste sæson, siger hun til TV2 inden næste afsnit af det populære dating-program løber over skærmen torsdag aften.

Hun holder sig ikke længere tilbage med direkte opfordringer til, hvad landmændene bør have styr på inden de får besøg fra de kvindelige bejlere.

- Man kan enten stryge dem med hårene eller kalde en spade for en spade og sige, hvor de lige skal oppe sig. Det er en balancegang. Men jeg tror, de får mest ud af sidstnævnte, siger Lene Beier til TV2

Beskidt håndvask

I torsdag aftens afsnit beder hun foreksempel den 27-årige landmand, Daniel, om at pudse spejlene og gøre håndvasken ren på badeværelset.

Den mere markante og direkte stil hænger sammen med, at TV-værten er blevet mere stærk i sin værtsrolle, siger hun til TV2 og slår samtidig fast, at hun er imponeret over landmændenes mod.

- De er modige, at de sådan står frem på tv med deres udfordringer på kærlighedsområdet.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.