Betalt indhold

Derfor dyrker vi oralsex

Selvfølgelig er oralsex nydelsesfuldt, men nu har et videnskabeligt studie faktisk fastslået, at der kan være et par andre grunde til, at mænd og kvinder dyrker denne form for sex med hinanden.

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor vi dyrker oralsex? 

Ifølge et videnskabeligt studie, som er udgivet i the Journal of Reproductive Immunology, er der en biologisk årsag til, at kvinder over hele verdenen dyrker oralsex med deres mænd.

Det viser sig nemlig, at når kvinder sluger mandens sæd, vænner hendes krop sig til hans DNA, hvilket ses at have en betydning for immunforsvaret under graviditet.

For når kvindens krop har vænnet sig til mandens DNA, betragtes dette ikke som et fremmedobjekt, når kvinden engang bliver gravid med deres fælles barn.

En del lidelser under graviditet skyldes netop det, at kroppen betragter fosteret som et fremmedlegeme.

Men dette kan altså ifølge undersøgelsen undgås ved, at kvinden regelmæssigt sluger sin mands sæd, inden hun bliver gravid, hvilket forskerne bag studiet mener, er det evolutionære formål med at dyrke oralsex for kvindens vedkommende.

Mændene går ned på kvinderne for at holde på dem
På baggrund af denne forklaring, må mændene have en anden grund til at gå ned på deres kvinder.

Et andet studie, der kan findes i Evolutionaty Psychology, konkluderede, at mænd oftere gav deres kvinder orgasme ved oralsex, hvis de var af den opfattelse, at andre mænd havde interesse i at få fingre i dem.

Ifølge videnskaben dyrker mænd altså oralsex for at forebygge, at deres kvinder er dem utro. På den måde er der større sandsynlighed for, at det er deres egne gener, som bliver ført videre frem for en andens, hvis kvinden bliver gravid. 

Det handler vel ikke kun om graviditet?
På trods af, at oralsex angiveligt har et evolutionært formål, er det ikke nødvendigvis grunden til, at det er en af de mest populære former for sex verdenen over.

Den primære årsag til, at vi dyrker oralsex, menes nemlig stadig at være, at det føles godt samt vores ønske om at gøre noget godt for vores partner.

Dette er sikkert også forklaringen på, at der findes forskellige former for sexlegetøj, som simulerer effekten af oralsex til både mænd og kvinder.

Sådan får du effekten af oralsex
Hvis du er single eller har en partner, som ikke er så vild med at bruge mundtøjet under sex, er der stadigvæk mulighed for at opnå den nydelsesfulde effekt ved oralsex.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, ser en klar tendens til, at folk er på jagt efter alternativer til oralsex. 

Til kvinder anbefales den meget populære Womanizer, som ifølge Mathilde Mackowski er den bedste på markedet.  

Dette udsagn bakkes op af journalisten Izabella Zaydenberg fra Elitedaily.com, der har udtalt: ”The Womanizer offers a sucking sensation along with vibration for the clitoris, and it feels amazing”

Til mænd tilbydes den såkaldte Autoblow, der giver en ekstrem realistisk følelse af et blowjob.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.