Derfor bliver ”Friends” ikke genforenet

Den kvindelige skuespiller Courtney Cox fortæller nu, hvorfor der ikke bliver en genforening af den amerikanske Tv-serie ”Friends.” Faktisk giver hun en af sine medspillere skylden.
Der bliver ikke mere af det her, fortæller Courtney Cox.
Der bliver ikke mere af det her, fortæller Courtney Cox. Scanpix

Der har flere gange været rygter om, at den amerikanske Tv-succes ”Venner” vil genopstå. Enten i form af en film eller særlige afsnit, men det er til manges fortrydelse endnu ikke sket.

Og det kommer heller ikke til at ske, fortæller Courtney Cox, der spillede Monica i serien. Hun har for nylig udtalt til Yahoo Style, at det skal folk ikke gå rundt og håbe på, skriver Hello Magazine.

- Kære Gud, lad det dog ligge. Det kommer ikke til at ske. Vi gør det ikke, siger Courtney Cox.

Alle medvirkende skuespillere har siden den berømte serien haft travlt med andre ting i film- og tvbranchen. Især Jennifer Aniston har lavet mange succesfulde film, Matt LeBlanc har haft sin egen Tv-serie og det samme har Courtney Cox med ”Cougar Town.”

En bestemt person springer fra

Vi skal altså ikke gå og drømme om nye afsnit af ”Friends,” slår Courtney Cox fast.

Hun fortæller samtidig, at det ikke en gang kan lykkes skuespillerne at mødes til en efter-komsammen. Efter alle de år kan skuespillerne bag serien altså ikke finde tid til at ses … hvordan skal det så lykkedes at finde tid til at lave TV sammen igen.

Courtney Cox skyder skylden på sin storebror i serien, Ross, der spilles af David Schwimmer:

- Vi er der 80 procent. Men der er altid en person, der tvivler i sidste ende. Jeg vil ikke nævne navne, men det er nok ikke (David) Schwimmer, siger hun drillende i interviewet med en stor hentydning til, at det rent faktisk er ham, der tvivler.

Lige nu gør det måske heller ikke så meget for skuespillerinden, der har nok at se til. Hun har netop instrueret ”Just Before I Go” og så er hun i gang med at planlægge sit kommende bryllup med sin forlovede, Johnny McDaid.

Courtney Cox har tidligere været gift med David Arquette, der også netop er blevet gift. Her sang deres fælles datter, Coco, til festen, afslører skuespillerinden og kan samtidig berette, at datteren glæder sig til endnu et bryllup:

- Hun glæder sig meget til brylluppet.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.