Depps unge kone taler ud om ægteskabet

Forholdet mellem skuespillerinden Amber Heard og den Oscar-nominerede skuespiller har ikke ændret sig, efter de gav hinanden deres livs ja.
Efter ægteskabet med Johnny Depp er Amber Heard blevet papmor til skuespillerens to teenagebørn.
Efter ægteskabet med Johnny Depp er Amber Heard blevet papmor til skuespillerens to teenagebørn. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

På filmlærredet under indspilningerne til "The Rum Diary" forelskede Johnny Depps karakter sig i Amber Heards. Men også uden for settet faldt den 29-årige skuespillerinde i armene på den 54-årige "Pirates of the Caribbean"-stjerne.

Depp forlod efterfølgende sin kæreste gennem 14 år, sanger- og skuespillerinden Vanessa Paradis for at være sammen med Heard, som han siden har giftet sig med.

Parret er kendt for at være meget private, men i et nyt interview i den kommende udgave af magasinet ELLE, fortæller Heard nu om deres forhold som mand og kone.

- Der er ikke noget, der har ændret sig drastisk. Vi har været sammen i lang tid, så det har været en meget naturlig proces. Jeg er stadig en meget uafhængighed person, siger skuespillerinden, der frygter at tabe noget af sin selvstændighed og sig selv i Hollywoods glitter og glamour.

- Det skræmmer mig, at jeg måske kan miste min frihed, som jeg har arbejdet så hårdt for at opnå, lyder det fra skuespillerinden.

- Jeg føler, jeg konstant kæmper med, hvad jeg udstråler, og hvordan jeg præsenterer mig selv i forhold til, hvordan jeg ser ud, eller hvem jeg er sammen med, siger Heard, som efter ægteskabet med Depp er blevet papmor til skuespillerens to teenagebørn.

Fra 2. juli kan Amber Heard ses i de danske biografer i stripperfilmen "Magic Mike XXL", som også har Channing Tatum på rollelisten.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.