Dennis Knudsen i ord-krig med Paradise-babe: "Tænk at skulle have været i dit liv nu"

Da Dennis Knudsen på Instagram ønskede Rasmus Seebach tillykke med, at han skal være far opstod der en vældig ord-krig i kommentarfeltet.
53-årige Dennis Knudsen fik blandt andet disse ord med på vejen: "Så spar mig for din prædiken og din dobbeltmoral", da han krydsede klinger med Karina Christiansen, tidligere deltager i "Paradise Hotel" og mulig mor til kendis-frisørens barn.
53-årige Dennis Knudsen fik blandt andet disse ord med på vejen: "Så spar mig for din prædiken og din dobbeltmoral", da han krydsede klinger med Karina Christiansen, tidligere deltager i "Paradise Hotel" og mulig mor til kendis-frisørens barn. Foto: Scanpix/arkiv

Da kendis-frisøren Dennis Knudsen forleden ønskede Rasmus Seebach tillykke med, at han skal være far blev der også taget hul på en gammel strid med den tidligere https://www.instagram.com/karina_christiansen/" target="_blank">"Paradise Hotel"-deltager Karina Christiansen.

For lidt mere end et par år siden forsøgte de to nemlig, at lave et barn sammen, men det faldt pladask til jorden.

Karina Christiansen skulle insemineres og føde deres fælles barn, og de skulle dele forældremyndigheden.

Karina Christiansen blev gravid, men ifølge BT blev hun hverken gravid med Dennis Knudsen eller den kæreste, hun havde, mens inseminationen foregik.

Lige netop den problemstilling skabte konflikt mellem parterne, og da https://www.instagram.com/dennisknudsenprivate/" target="_blank">Dennis Knudsen ønskede Rasmus Seebach tillykke med et opslag på Instagram brød striden ud i lys lue igen. 

Spar mig for dit lort

Karina Christiansen skød med skarpt med kommentarer som: "Han (Dennis Knudsen, red.) er gået laaaaaangt over grænsen." og "Så spar mig for din prædiken og din dobbeltmoral hvem har udstillet mig i samtlige blade, på nettet og sidst i til middag hos for 14 dage siden på tv3. Og siger ting som slet ikke er passende og den absolutte største løgn, og hvad der er værst er, at min søn på ni også ser tv....! Så spar mig for dit/jeres lort."

Dennis Knudsen forsøgte at lukke ordkrigen ned med: "Karina, jeg ønsker ikke en offentlig dialog med dig, du er for længst ude af mit liv, jeg brugte 2 år 200.000, på at vi kunne blive forældre, men du gik ud og bollede med fyre mens du var i fertilitets-behandling med mig og blev gravid, heldigvis var jeg ikke far, for tænk at skulle have været i dit liv nu."

Karina Christiansen svarede hårdt igen med: "Nej Dennis, du ønsker kun en lukket dialog, hvor det kun er dig, så du kan se og lyve og snakke grimt. Nok også derfor min første kommentar er slettet, for hvorfor skulle folk vide sandheden. Tag dig lige sammen, du en voksen mand....!" 

https://www.instagram.com/p/BHnHfZrhjiW/" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Tilykke Rasmus du skal være far ,, det vil jeg også 🙏🏼

A photo posted by Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate) on

53-årige Dennis Knudsen meldte for nyligt offentligt ud, at han forlader Danmark og at han tager til udlandet for at finde en rugemor.

Karina Christiansen var med i de første 12 af 48 afsnit af "Paradise Hotel" 2006.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.