Dennis Knudsen i champagne-skandale: Lukker helt ny restaurant

Den kendte stylist og frisør Dennis Knudsen har lukket sin restaurant igen efter kun fire uger. For meget champagne og en twist med med-ejeren er årsagen, siger han.
Dennis Knudsen har efter lukningen af sin restaurant givet al den mad, der var i køkkenet og på legeret til Mændenes Hjem.
Dennis Knudsen har efter lukningen af sin restaurant givet al den mad, der var i køkkenet og på legeret til Mændenes Hjem. Foto: SCANPIX arkiv

Efter blot fire uger har kendisfrisøren Dennis Knudsen drejet nøglen om for sin nyåbnede københavnerrestaurant Kontrast.

Dennis Knudsen er kendt som en mand, der lever et farverigt og festligt liv, og der var da også lagt op til party, da Kontrast slog dørene op. Prinsesse Marie, Janni Spies og andre celebs var med til åbningsfesten på restauranten.

Men hurtigt blev fest til fejde.

Ekstra Bladet kunne fortælle om en episode, der fandt sted på restauranten lørdag 5. september. Her købte den fallerede forretningsfyr Mads Dinesen - kendt som 'Champagnedrengen' - en flaske ultradyre bobler på restauranten og blev så beruset, at han kastede op og lå bevistløs ude på fortovet.

Personalet måtte til sidst give ham livredende behandling og tilkalde en ambulance.

Dennis Knudsen reagerede ved at sætte sin kompagnon, Karina Heegaard, på porten. Hun var indsat som direktør for Kontrast og fungerede som stedets daglige leder. Dennis Knudsen var vred over, at hun havde solgt champagne til 'Champagnedrengen', og han var angiveligt også utilfreds med den måde, man efterfølgende havde behandlet den bevistløse mand på.

- Jeg vil ikke kommentere på det andet, end at der blev solgt en flaske champagne til 6.000 kroner til en, der ikke skulle have haft mere at drikke. Det vil jeg ikke være med til, så det stopper nu, sagde Dennis Knudsen til ugebladet Her og Nu.

Om de ansatte på restauranten herefter sagde op i protest - eller om Knudsen fyrerede dem - er uklart, men faktum er, at han lukkede sin restaurant. Selv har han sagt, at den tidligere direktør var rendt med alle regnskaber og koder, og at han derfor havde svært ved at komme videre med driften.

Hverken Mads Dinesen eller Karina Hegaard har ønsket at kommentere sagen overfor medierne. Karina Heegaard skriver på Facebook, at hun allerede har fået nyt job. Mads Dinesen sidder i fængsel, hvor han afsoner en dom for bedrageri og spritkørsel. Han har dog jævnligt udgang.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.