Dennis K. smidt ud af café: "Føler mig uforskammet behandlet"

FOA's formand har i dag følt sig ekstremt dårligt behandlet på en café. Men ejeren af caféen er helt uenig i kritikken.
Dennis Kristensen er vred over den service eller mangel på samme, han i dag oplevede på en café.  
Dennis Kristensen er vred over den service eller mangel på samme, han i dag oplevede på en café.   Foto: Scanpix

FOA-formanden Dennis Kristensen har i dag haft en yderst ubehagelig oplevelse på Cafe Misty på havnen i Vang på Bornholm, fortæller han.

-  Jeg føler mig uforskammet behandlet, siger han til Avisen.dk. 

Ifølge Dennis Kristensen, der gennem sit arbejde blandt andet repræsenterer over 92.000 sosu-assistenter, havde ham og hans kone kun været i caféen 37 minutter, da stedets ejer lod en skarp bemærkning falde.

- Vi havde købt en kande kaffe til 80 kroner og drukket halvdelen af den. Hun (ejeren red.) kommer igennem lokalet med en stor sort køter, som ikke er i rem. Hun vender tilbage og kigger ud i luften uden at kigge på nogen og halvråber, at "det her er jo ikke en læsestue". Det gentager hun igen på vej ud i køkkenet, fortæller han.  

Det fik omgående Dennis Kristensen og hans hustru, der nyder tre dages ferie på Bornholm, til at pakke deres bøger sammen og bede om regningen.

Følte sig utryg

Dennis Kristensen fortæller, at han ikke som sådan følte sig truet, men han var dog heller ikke helt tryg ved situationen.

- Min bekymring gik på hendes stemmeføring og hendes måde at stirre ud i luften. Det var min vurdering, at her var en, der ikke var 100 procent i selvkontrol, og så synes jeg ikke, at det var helt trygt, forklarer han.

"Tarveligt af Dennis"

Ejeren af Cafe Misty, Jette Jantzen, genkender dog slet ikke Dennis Kristensens fremlægning af situationen.

- Jeg sagde stille og roligt, og jeg råbte slet ikke, at det her ikke var en læsestue. Så sagde han "hvabehar" og så gentog jeg det, forklarer hun.

Hun forklarer, at Dennis Kristensen sendte hende et smil, da hun sagde sin kommentar. Derfor forstår hun slet ikke, hvorfor han nu hævder, at han følte sig ubehageligt til mode i situationen.    

- Det er meget tarveligt af ham at gøre så meget ud af det. Hvis man sidder på café, trækker man ikke hver en tyk bog op for at sidde at læse. Der må være lidt respekt for den forretning, man er i, understreger Jette Jantzen. 

Delt sin frustration på facebook

Dennis Kristensen understreger, at han sagtens forstår, at man som kunde ikke kan tillade sig at sidde med en bog i timevis. Men ifølge ham var det på ingen måde tilfældet på caféen i dag.

Episoden gjorde Dennis Kristensen så vred, at han efterfølgende skrev et opslag på sin facebookprofil, hvor han beskriver oplevelsen.

        

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.