Dennis K. klar til at trække støtte til LO-næstformand

Hvis LO's næstformand Lizette Risgaard ikke går ind for en fusion mellem FTF og LO, er Dennis Kristensen klar til at trække sin støtte til hende.

Formanden for FOA, Dennis Kristensen, er klar til at trække sin støtte til LO's næstformand Lizette Risgaard, der er en af tre kandidater til at blive LO's næste formand, når der skal stemmes om det på kongressen i oktober. Det skriver Finans.

Opbakningen kan forsvinde, hvis ikke hun går ind for en fusion mellem hovedorganisationerne LO og FTF, siger han til Finans.

"Jeg hælder personligt mest til Lizette, men det kan ændre sig, hvis nogle kandidater taler imod (fusionen med FTF, red.). Vores medlemmer har i vid udstrækning samarbejde med FTF, og det er meget naturligt for os at tænke samarbejde, så det er klart, at vi kommer til at kigge på, om kandidaterne tænker på samme måde, og jeg vil revurdere, om vi skal stemme på hende," forklarer Dennis Kristensen.

Han understreger, at FOA officielt først tager stilling til, hvem de vil pege på, når hovedbestyrelsen samles i juni.

Af de tre kandidater - HK's formand Kim Simonsen, Flemming Vinther fra Hærens Konstabel og Korporalforening og så Lizette Risgaard - er det kun Kim Simonsen, der har sagt, han går ind for en fusion. De to andre vil afvente rapport fra den politiske styregruppe i LO, der undersøger fordele og ulemper.

Link til hele artiklen (bag password): http://finans.dk/protected/finans/erhverv/ECE7643198/FOA-formand-klar-til-at-tr%C3%A6kke-Risgaard-st%C3%B8tte-i-formandskamp/?ctxref=fpfinans

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.