Dennis K. fastholder kritik: Kalder café-ejer "tossebolle"

FOA-formanden føles sig stadig uretfærdigt behandlet af caféejer på Bornholm.
Dennis Kristensen føler sig dårligt behandlet.
Dennis Kristensen føler sig dårligt behandlet. Foto: Torkild Andersen/Scanpix

Det har skabt stor postyr, at FOA-formand Dennis Kristensen søndag på Facebook valgte at fortælle om sine oplevelser på Cafe Misty i Vang på Bornholm.

Ifølge Dennis Kristensen blev han irettesat groft af cafeens ejer, fordi han og hans kone tillod sig at læse i deres medbragte bøger, mens de drak kaffe. Parret forlod derefter stedet.

- Min bekymring gik på hendes stemmeføring og hendes måde at stirre ud i luften. Det var min vurdering, at her var en, der ikke var 100 procent i selvkontrol, og så synes jeg ikke, at det var helt trygt, forklarede Dennis Kristensen søndag Avisen.dk.

Cafe-ejeren har en ganske anden udlægning af situationen. Til Ekstra Bladet siger hun, at Dennis Kristensen og frue var i betydeligt længere tid på cafeen, end han har oplyst til medierne. 

Overfor Ekstra Bladet fastholder FOA-formanden imidlertid sin kritik af cafe-ejeren, som han ifølge avisen kalder for en "tossebolle."

- Det er da en tossebolle, som lukker kunder ind, men ikke vil behandle dem ordentligt, når nu det var de eneste kunder, hun havde, siger han.

Cafe-ejeren Jette Jantzen mener ifølge Ekstra Bladet, at Dennis Kristensen med sine udmeldinger skader hendes cafe. Hun er også fortørnet over, at han har blandet hendes hund - en sort labrador - ind i sagen. Hun understreger, at hunden er sød og lille og normalt i snor ude på terrassen.

Men Dennis Kristensen fastholder sin kritik. Ifølge ham råbte cafeejeren ad ham og hans kone to gange, og til Ekstra Bladet gentager han, hvad han søndag sagde til Avisen.dk:

- Hun virkede ikke som en, der var i kontrol med sig selv.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.