Denne kvindetype er mest populær blandt mænd

Der findes en til alle, plejer man at sige. MEN der er en særlig slags kvinder, der er mere ombejlet end andre – Se her hvilke kvinder, mændene finder mest attraktive.
Du må gerne have mere end et flot smil og en lækker krop, hvis det står til mændene.
Du må gerne have mere end et flot smil og en lækker krop, hvis det står til mændene. Foto: Scanpix

Udseende betyder meget – det synes både vi kvinder og mænd. Men det betyder langt fra alt for mændene, når de skal lede efter deres store kærlighed.

Her er det især vigtigt, at der er noget at komme efter mellem ørerne, skriver Women’s Health.

Det er altså ikke kun verdensstjerner som Georg Clooney, der vil have en klog kvinde med en god karriere og en lang uddannelse. Det vil helt almindelige mænd også, viser en ny amerikansk undersøgelse lavet af datingsiden match.com.

God uddannelse og flere penge

Vi danskere er naturligvis ikke helt som amerikanerne, men mon ikke mange singler leder efter det samme hos deres partner, når alt kommer til alt – og er de danske mænd den mindste smule som dem Over There, så er de intellektuelle kvinder et skridt foran alle andre.

87 procent af de adspurgte singler i undersøgelsen fortæller, at de mest af alt leder efter en klog og uddannet kvinde.

Og ikke nok med det. Lige så mange mænd har det fint med kvinder, der tjener mest.

Ja, nutidens mænd er ikke bange for kvinder, der vil frem i verden. Faktisk leder næsten halvdelen af de adspurgte singler aktivt efter kvinder, der går op i deres karriere. Stort set alle adspurgte vil samtidig have en kvinde, der er selvsikker og selvbevidst.

Hun må faktisk gerne være så selvsikker, at hun tager initiativ og er den, der inviterer ud, viser undersøgelsen. Hele 90 procent af de adspurgte mænd vil nemlig ikke afvise en kvinder, der inviterer på date.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.