Den store bagedyst-vært dropper skilsmisse: Det var en dårlig løsning

Timm Vladimir og Katrine Engberg bliver sammen og bor fortsat på Østerbro i København med sønnen Cassius på syv år.
Timm Vladimir og Katrine Engberg har aflyst den bebudede skilsmisse.
Timm Vladimir og Katrine Engberg har aflyst den bebudede skilsmisse. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix/arkiv

Timm Vladimir er ikke klar til at blive bagt på - alligevel.

For lidt over en måned siden bebudede værten på ”Den store bagedyst” ellers, at han ville blive single. På Instagram meddelte han og hustruen Katrine Engberg nemlig, at de ville gå hver til sit.

"For at komme pressen lidt i forkøbet og for at undgå eventuelle rygter vil Katrine og jeg gerne meddele, at vi har valgt at gå hver til sit nu. Det er aldrig sjovt eller let at tage sådan en beslutning, men vi tror, at det er den bedste løsning."

Parret skrev samtidig, at de fortsat er de bedste venner. Det har de nu bevist og fortæller til Billed-Bladet, at de har valgt at blive sammen.

- Tanken var, at vi i en periode skulle bo væk fra hinanden, men det har vi valgt ikke at gøre af forskellige årsager. Vi nåede simpelthen ikke at være fra hinanden, før vi fandt ud af, at det var en dårlig løsning, siger Timm Vladimir til Billed-Bladet.

Timm Vladimir og Katrine Engberg bor således fortsat sammen med sønnen Cassius på syv år på Østerbro i København.

- Vi er sammen, og vi er glade. Og vi vil bare gerne have ro til at passe vores familie, fastslår Timm Vladimir overfor Billed-Bladet.

Opdateret: Avisen.dk skrev ved en fejl i overskriften i en tidligere version, at Timm Vladimir er vært i Vild med dans. Det er Den store bagedyst.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.