Den druknede mand ved Tisvildeleje er nu identificeret

Der er tale om en dansk mand i 20'erne, oplyser politiet, der ikke vil udtale sig yderligere om sagen.
Politiet har nu identificeret den mand, der i sidste uge blev fundet druknet ud for Tisvildeleje. Der var tale om en dansk mand i 20'erne. Arkivfoto.
Politiet har nu identificeret den mand, der i sidste uge blev fundet druknet ud for Tisvildeleje. Der var tale om en dansk mand i 20'erne. Arkivfoto. Foto: Politiet/Free

Den mand, der mandag i sidste uge blev fundet død i vandet ud for Tisvildeleje, er nu blevet identificeret som en dansk mand i 20'erne.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Da manden blev fundet, var han kun iført underbukser. Men om livet var der bundet et sjippetov med to vægte, der hver vejede 7,5 kilo.

Allerede et par dage efter fundet kunne politiet dog slå fast, at han ikke havde været udsat for en forbrydelse, og at han var død ved drukning.

- Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, sagde leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, Henrik Gunst, dengang.

Politiet har dog haft svært ved at finde ud af, hvem manden var, og man sendte blandt andet fotos og oplysninger om mandens tænder til en række andre lande.

De pårørende er blevet underrettet, oplyser politiet, der ikke har yderligere kommentarer til sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.