Dement mand lå hjælpeløs i kulden - reddet af hund

En 81-årig dement mand fra Rågeleje i Nordsjælland blev i nat fundet af en politihund, stærk afkølet og liggende i en have.
Hunden her har at dømme efter hovedbeklædningen også en vis tilknytning til politiet. En af vovsens artsfæller blev nattens helt i Rågeleje i nat.
Hunden her har at dømme efter hovedbeklædningen også en vis tilknytning til politiet. En af vovsens artsfæller blev nattens helt i Rågeleje i nat. Polfoto (arkiv)

En ældre mand og hans pårørende kan takke en dygtig politihund for, at det ikke gik helt galt, da manden natten til søndag forsvandt. Det fortæller Lokalavisen.dk.

Den 81-årige mand og hans hustru bor i Rågeleje i Nordsjælland. Han er dement og forsvandt natten til søndag ved midnatstid fra parrets hjem. Hans 91-årige hustru kontaktede straks politiet, som sendte hundepatruljer ud for at lede efter manden, der er dårligt gående og bruger stok.

Det lykkedes en politihund at snuse sig frem til manden, som klokken 00.41 blev fundet nogle hundrede meter fra sit hjem. Han lå hjælpeløs og kold på en græsplæne i en have.

Manden blev genforenet med sin hustru - og mon ikke der var klap og ros til hunden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.