Dement 86-årig forsvundet i nattøj

Fyns Politi leder efter Ove Guldborg fra Odense.
Politiet i Odense leder efter en ældre, dement mand.
Politiet i Odense leder efter en ældre, dement mand. Foto: Colourbox

OPDATERET: Ove Guldborg er her til formiddag fundet i god behold. Han havde søgt husly hos en anden beboer i boligkomplekset på Sanderumvangen, fortæller politiet.

I Odense leder politiet med hundepatruljer efter en ældre dement mand, der natten til fredag forlod sin bolig kun iført pyjamas.

Det drejer sig om den 86-årige Ove Guldborg. Han er dement og dårligt gående og er sidst set på sin bopæl på Sanderumvangentorsdag klokken 21 af et familiemedlem. Ove Guldborg har efterladt sin rolator på bopælen. Skulle han falde, kan han formentlig ikke rejse sig igen.

Klokken fire i nat konstaterede hjemmeplejen, at Ove Guldborg havde forladt adressen, og i en pressemeddelelse beder politiet nu borgerne om hjælp til at finde den ældre mand.

Ove Guldborg beskrives af politiet som:

  • 175 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Gråt hår
  • Iført mørkeblå pyjamas m. mønster
  • Gående i sutsko eller bare fødder
  • Har en trippende gang med meget små skridt.

Ove Guldborg har ved en tidligere lejlighed i sommer forladt sin bopæl og der blev fundet af borgere på Dragebakken i Odense.

Fyns Politi beder borgere i Odense og i særdeleshed borgere i Odense SV om at være opmærksomme på Ove Guldborg og kontakte politiet på 114, hvis man ser ham (og 112, hvis akut).

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.