Debattør: DF's vælgere må virkelig føle sig røvrendt

Kristian Thulesen Dahl lader som om, at Dansk Folkeparti er de svages parti, men i virkeligheden har de været med til at forringe forholdene for arbejdsløse, skriver debattør og folketingskandidat.
DF med Kristian Thulesen Dahl (til højre) i spidsen kritiserer regeringens forslag, som rammer socialt skævt - men ender med at stemme for de selvsamme forslag. Deres vælgere må da følge sig røvrendt, mener debattør og SF'er, Halime Oguz (til venstre).
DF med Kristian Thulesen Dahl (til højre) i spidsen kritiserer regeringens forslag, som rammer socialt skævt - men ender med at stemme for de selvsamme forslag. Deres vælgere må da følge sig røvrendt, mener debattør og SF'er, Halime Oguz (til venstre). Fotocollage: Avisen.dk. Foto: Scanpix / Arkiv

Dansk Folkeparti fører sig frem som den lille mands beskytter - men i virkeligheden har de forringet tilværelsen for arbejdsløse. Det skriver Halime Oguz, som er folketingskandidat for SF, i et debatindlæg på Berlingske.

Hun peger på, at selvom Dansk Folkeparti har kritiseret regeringens forslag til nedskæringer og stramninger for socialt udsatte, er partiet alligevel endt med at stemme for socialt skæve reformer - for eksempel regeringens kontanthjælpsloft og 225-timersregel.

"DF’s vælgere må da virkelig føle sig røvrendt," skriver debattøren med henvisning til, at partiet hverken har kunnet leve op til løfterne om at beskytte de svage eller få gennemført reelle stramninger på udlændingeområdet - ud over nogle symbolske grænsebomme og frikadelle-diskussioner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.