De fem værste måder at slå op på

Nej - det er ikke i orden at sms'e til kæresten, at det altså er forbi imellem jer. Får de værste 'slå op-metoder' her:
Der findes mange måder at gøre det forbi på, men ikke alle er lige humane.
Der findes mange måder at gøre det forbi på, men ikke alle er lige humane. FOTO: Scanpix

Du har mistet dit mod, og derfor overvejer du nu, om du skal sende ham en besked på Facebook eller pakke en lille taske med hans ting og stille ved hoveddøren. Så længe du slipper for at slå op ansigt til ansigt ...

Uanset om du vælger Facebook eller tasken ved hoveddøren, gør du dig næsten fortjent til at komme på Cosmopolitans liste over de værste måder at slå op på – Se de fem værste lige her:

1: E-mail og Sms

Det kan du måske slippe af sted med, hvis I kun har datet et par gange. I er altså ikke rigtige kærester, selvom det er dit indtryk, at han tror det. Men gør det kort og præcis i steder for at skrive en lang side, hvor du forklarer dine følelser og holdninger til hans person.

Og mest vigtig af alt, begynd ikke en meget lang samtale frem og tilbage på sms, det ændrer jo ikke din beslutning og kan føre mange forviklinger med sig – det er så nemt at misforstå beskeder.

2: Telefon-svarer

Hvor mange lytter egentlig til de beskeder, der bliver lagt på deres telefonsvarer? Du risikerer, at han ikke hører din besked, hvor du slår op, og han får gjort sig selv frygtelig til grin (synes han selv), når han ringer dagen efter.

Du risikerer også, at han hører den, i mens han sidder med drengene, er til sin mors søndagsfrokost eller på job – det er en unfair måde at snig-skyde ham på.

3: Over de sociale medier

Det er altså meget rart for den person, du er kæreste med, at han får det at vide som den første, når du har tænkt dig at droppe ham. Så selvom du har forestillet dig, at du vil slå op på mandag, lad være med at poste et billede fredag aften på Instagram af dig og nye lækker fyr med ordene ”New Love (hjerte hjerte)”.

4: En lille besked på køleskabet

Det er dumt. Du udsætter dig selv for at blive kliche-til-grin i jeres venne-gruppe, for det er meget 'Sex and the City'-agtigt. Samtidig er det også ret tarveligt overfor ham, for hvem ved, hvem der ser sedlen før ham selv.

5. Efter sex

Øv, den er ond. Her har I lige delt noget godt og intimt, tror han, og så slår du op. Det får ham til at føle sig misbrugt og du fanger ham i hans mest sårbare øjeblik. Forestiller du dig, at I skal være bare en lille smule venner bagefter, er det her ikke måden at gøre det på.

Vil du til gengæld gerne gå over i historien som den mest tarvelig pige, han nogensinde har set, skal du endelig gøre det på den her måde ...

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.