De bedste samtale-emner på daten

Det kan være svært at finde på gode ting at sige på en date, men her afsløres de bedste og mest sikre spørgsmål, du kan stille din date.
På date? Her er et par råd til, hvad I kan snakke om.
På date? Her er et par råd til, hvad I kan snakke om. FOTO: Scanpix

”Øhm nå men, har du så et favorit band?”

Virker det som en af de ting, du plejer at fremstamme, når du er på date med en sød fyr eller en dejlig pige?

Det er ikke nemt at finde på gode samtaleemner, når du er nervøs, våd i håndfladerne og usikker på, hvilket menneske du sidder foran.

Heldigvis findes der professionel hjælp til at finde de helt rigtige emner og spørgsmål – og det har Men’s Health kigget nærmere på.

Spørg om jobbet

Det er en rigtig god idé at spørge ind til jobbet som noget af det første, også selvom du synes, det virker overfladisk. Hvorfor? Jo, fordi de fleste mennesker kan lide at fortælle om deres job og vide, at du er interesseret og faktisk gerne vil vide mere, råder psykiater Carole Lieberman, M.D.

Spørg om bardommen

Når du er i boldgaden, der handler om karriere, spørg din date, hvad han gerne ville være som voksen, da han var barn. Uventede spørgsmål kan bringe et smil på læberne, bringe personligheden frem og give anledning til flirt.

Spørg om ambitioner

Spørg din date, hvilke ambitioner han har for fremtiden – ikke kun på jobbet, men i livet. Det kan få jer ud i flere afkroge og vise lidt om, hvorvidt I har samme tanker og drømme for fremtiden.

Spørg til rejser

Hvis der er noget, folk kan lide at tale om, er det deres rejser. Spørg derfor ind til yndlings ferie, de smukkeste steder han eller hun har besøgt og hvilket sted, der er drømme destinationen og hvorfor.

Spørg til kultur

Det kan give en god indsigt i et andet menneske at vide, hvilke film, bøger og musik der er yndlings. Men pas på med at være for bedrevidende eller for snagende, det kan nemlig være svært at sætte ord på sin smag ind imellem … noget musik elsker man bare, fordi man gør. Og en god bog kan være meget privat, fordi andre måske synes, den er virkelig dårlig.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.