DBU: Ingen kommentar til konflikt

Unionen regner med at komme med en melding om konflikten med landsholdsspillere i løbet af tirsdag formiddag.
Unionen regner med at komme med en melding om konflikten med landsholdsspillere i løbet af tirsdag formiddag.
Unionen regner med at komme med en melding om konflikten med landsholdsspillere i løbet af tirsdag formiddag. Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

DBU har tidligt tirsdag morgen ingen kommentarer til konflikten mellem landsholdsspillerne og fodboldunionen.

- Vi regner med at melde noget ud senere i dag. Sandsynligvis i løbet af formiddagen, siger DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, til Ritzau.

Ifølge TV2 Sportens oplysninger har samtlige landsholdsspillere vendt tommelfingeren nedad til DBU's udspil om blandt andet løn.

DBU ønsker overordnet at reducere den samlede økonomipakke til spillerne med 17 procent samt ændre i de kommercielle rettigheder i forhold til spillerne.

Spillerne havde fået en deadline, der udløb mandag midnat, til at underskrive aftalen. DBU har truet med, at spillere, der undlader at reagere på udspillet, vil være ude af betragtning, når landsholdet til de kommende kampe udtages.

Spillerne på A-landsholdet, U21-landsholdet og kvindelandsholdet holder fast i, at Spillerforeningen skal repræsentere dem i forhandlinger, der også omfatter DBU's brug af de enkelte spillere ved landsholdssamlinger i kommercielt øjemed.

DBU vil gerne forhandle med Spillerforeningen, men DBU ønsker en underskrift fra hver enkelt spiller. I alt drejer det sig om 40-60 spillere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.