David Beckham hylder Zlatan

Den engelske superstjerne mener, at hans tidligere holdkammerat i Paris Saint-Germain leverede en flot gestus.
David Beckham hylder sin tidligere klubkammerat Zlatan Ibrahimovic for at skabe opmærksomhed omkring sult og hungersnød.
David Beckham hylder sin tidligere klubkammerat Zlatan Ibrahimovic for at skabe opmærksomhed omkring sult og hungersnød. Foto: Jonathan Short/AP

Zlatan Ibrahimovic har fået store roser fra en prominent tidligere klubkammerat, efter at han har lagt krop til et forsøg på at skabe opmærksomhed om sult og hungersnød i verden.

Den svenske fodboldstjerne tog sin trøje af og afslørede 50 malede navne på sin i forvejen grundigt tatoverede krop, da han efter to minutter scorede til 1-0 i Paris Saint-Germains 2-2-kamp lørdag hjemme mod Caen i den franske liga.

- Fedt at se min ven Ibra gøre det her for FN's Fødevareprogram, skriver en anden superstjerne, David Beckham, på sin Facebook-side.

Den tidligere engelske fodboldspiller, der spillede sammen med svenskeren i den franske klub i foråret 2013, linker til den video, som Zlatan Ibrahimovic medvirker i.

I videoen fra FN's Fødevareprogram fortæller Ibrahimovic blandt andet, at 805 millioner mennesker i verden sulter, og at han ønsker, at verden vil støtte de mennesker, der lider nød.

Angriberen indkasserede i øvrigt et gult kort for at tage trøjen af efter scoringen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.