Datters jordbærmærke bekymrer realitydiva

Bloggeren Irina Olsen fortæller, at der er så mange problemer med datterens jordbærmærke, at de nu skal en tur til speciallæge.
Bloggeren og realitystjernen Irina Olsen er bekymret for sin datter, Allessia, der har mange problemer med sit jordbærmærke.
Bloggeren og realitystjernen Irina Olsen er bekymret for sin datter, Allessia, der har mange problemer med sit jordbærmærke. Foto: J¯rgensen Jakob/JAKOB J¿RGENSEN

Det er en bekymring om datterens jordbærmærke, der i øjeblikket optager bloggeren og realitystjernen Irina Olsen. Det fortæller den tidligere "Divaer i junglen"-deltager på sin blog, irinathediva.dk.

Bloggerens datter, Allessia, er nemlig født med et hæmangiom, som i daglig tale kaldes for et jordbærmærke, der sidder bag hendes ene øre.

Og nu skal familien en tur til speciallæge, fordi der i weekenden gik hul på jordbærmærket.

- Jeg er ikke overrasket, men det er selvfølgelig bekymrende, fordi der jo kommer en del blod ud. Hun har et stort plaster på og rør selvfølgelig ved det konstant. Den lille stakkel, skriver Irina Olsen på sin blog.

Irina Olsen har signeret blogindlægget med titlen "bekymret mor", og hun fortæller, at Allessia på halvandet år efterfølgende har pillet i såret, som kun har blødt mere, siden der gik hul på jordbærmærket i weekenden.

- Nu fik jeg aftalt tid hos speciallægen om et par dage, så jeg er spændt på, hvad de siger nu. Jeg må indrømme, at jeg håber, at det bliver fjernet og ikke generer hende mere, fortæller divaen samtidig i samme blogindlæg.

Du kan læse hele Irina Olsens indlæg her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.